|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια το μαθατε?????
Εκτος απο το Ενυδρειο της Κρητης ανοιξε κ ενυδρειο στην Αλεξανδρουπολη. Ενυδρειο ο Πανος. Οπως οι ταβερνες. Μα καλα θα μας απολωλανεις νυχτιατικα. Ακου 800 λιτρα.Λες κ ειναι στραγαλια. ![]() ![]() ![]() ![]() Παντως μπραβο Πανο. ![]() Το ενυδρειο ειναι ιδιοκατασκευη? |
|
||||
|
||||
![]()
Καταπληκτικό είναι Πάνο!!
Απλά συγχαρητήρια!! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Μας έχεις τρελάνει.... |
|
|||
|
|||
![]()
Αμ πως να μην μεγαλωσει ο Ramirez μου που εχει τοοση απλα και επεσε και στα πιο εμπειρα χερια ! αντε να του βρουμε και μια θηλυκια γιατι αυτο το ψαρι πρεπει να αφησει απογονους
![]() Που θα παει ,καποια στιγμη, θα το δω απο κοντα το 800αρι να χαζεψω και να βγαλω το αχτι μου στις φωτος. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά Πάνο έχεις ξεφύγει!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι ιδιοκατασκευη και το πηρα απο μελος του φορουμ
Παράθεση:
![]() οσο για φωτο ελα μπολις μπορεσεις γιατι εγω δε θα μπορεσω να βγαλω ποτε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βρε τα ατιμα πως μεγαλωσαν... Οταν λες 20cm βαζεις και πτερυγια μεσα εε, γιατι αλλιως εκει στην αλεξανδρουπολη κατι θαχει το νερο.....
ΥΓ Σε βλεπω στη διαφημηση της HOL πισω απο την ξεναγο να συμπληρωνεις..... |
|
||||
|
||||
![]() ![]() μακαρι να μπορουσες να τις δεις απο κοντα τις ψαρουκλες σου! υ.γ. αν το αποφασισεις....μπορεις να τις δεις και απο κοντα ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο Νοτιου Αμερικης(Αμαζονιου) | beat89 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 67 | 11-09-11 18:23 |
η αβυσσος του αμαζονιου | fishme1 | Ιστοσελίδες στο Internet | 7 | 27-01-08 23:22 |
λιτρα για ενυδρειο αμαζονιου | alexinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 09-05-07 20:16 |
Παρουσιαση Αμαζονιου Look | Stilatos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 25-03-07 15:54 |