|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1 ειναι μονο δυστυχως..δε μπορω να του βρω καθαροαιμο ταιρι....και το προσθεσα...ειναι το καμαρι μου!!! ολοι λενε οτι ειναι το πιο μεγαλο ραμ που εχουν αντικρυσει..Αλεξανδρε δε θα πιστευεις ποσο εχει μεγαλωσει απο τοτε που μου το εδωσες. αυτο δε μου φαινεται τιποτα πια....σκεψου για το θαλασσινο που ετοιμαζω το νερο..και το μεσογειακο που κουβαλαω μπιτονια απο τη θαλασσα... ![]() σε αυτο απλα βαζω την εξοδο του καθαρου της ΑΟ και περιμενω..τιποτα αλλο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πραγματικό θηρίο!!! Κατι που δεν φαίνεται απο το βίντεο!!!
Πανο απορώ με το κουραγιο σου!!! Keep aquariuming και προπάντων keep reefing!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χερια χρειαζομαι...οποιος θελει ερχεται. ευπροσδεκτος!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια το μαθατε?????
Εκτος απο το Ενυδρειο της Κρητης ανοιξε κ ενυδρειο στην Αλεξανδρουπολη. Ενυδρειο ο Πανος. Οπως οι ταβερνες. Μα καλα θα μας απολωλανεις νυχτιατικα. Ακου 800 λιτρα.Λες κ ειναι στραγαλια. ![]() ![]() ![]() ![]() Παντως μπραβο Πανο. ![]() Το ενυδρειο ειναι ιδιοκατασκευη? |
|
||||
|
||||
![]()
Καταπληκτικό είναι Πάνο!!
Απλά συγχαρητήρια!! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Μας έχεις τρελάνει.... |
|
|||
|
|||
![]()
Αμ πως να μην μεγαλωσει ο Ramirez μου που εχει τοοση απλα και επεσε και στα πιο εμπειρα χερια ! αντε να του βρουμε και μια θηλυκια γιατι αυτο το ψαρι πρεπει να αφησει απογονους
![]() Που θα παει ,καποια στιγμη, θα το δω απο κοντα το 800αρι να χαζεψω και να βγαλω το αχτι μου στις φωτος. |
|
||||
|
||||
![]()
αυτα ειναι
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο Νοτιου Αμερικης(Αμαζονιου) | beat89 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 67 | 11-09-11 18:23 |
η αβυσσος του αμαζονιου | fishme1 | Ιστοσελίδες στο Internet | 7 | 27-01-08 23:22 |
λιτρα για ενυδρειο αμαζονιου | alexinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 09-05-07 20:16 |
Παρουσιαση Αμαζονιου Look | Stilatos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 25-03-07 15:54 |