|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Oμορφιες Αντωνιε...Ομορφιες!
|
||||
|
||||
![]()
Mπραβο Αντωνη.Θα γινει super...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Αντώνη πολύ ωραίο το ενυδρείο σου με λίγη περιποίηση στους σωλήνες και στα μηχανήματα να μην φαίνονται τόσο σκόρπια και τα φυτά φουντωμένα θα έχεις ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα..
Φιλικά Γιάννης..!!
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο θελω να το δω σε κανα δυο μηνες
|
|
||||
|
||||
![]()
Φανταστικό το ενυδρείο σου!!
Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο καλύτερο θα γίνει αφού αναπτυχθούν και πληθύνουν και τα φυτά... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ζωγραφισε....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή συνέχεια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΝαΆστε καλά σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια…..
![]() ![]() Από βδομάδα περιμένω κάποια καινούρια φυτά… επίσης θα μπουν και κάποια άλλα emersed που έχω : eleocharis parvula, HC cuba, Pogostemon Helferi, micranthemum umbrosum κλπ…ο φωτισμός θα αναβαθμιστεί με μία ακόμα λάμπα 24 watt. Αυτή την στιγμη υπάρχει φωτιστικό 2x24 watt T5. Ο εξοπλισμός σήμερα θα καθαριστεί καθώς και τα τζάμια…και θα μπει στην πλάτη του ενυδρείου μαύρο χαρτόνι για να καλύψει σωλήνες καλώδια… ![]() Στέλιο βρήκα την ευκαιρία να κάνω την όλη δουλειά τώρα μιας και τα cpd δεν γεννάνε η leucocephala εκεί πάνω είναι το γούρι μου…επίσης κάποια στιγμή πρέπει να αξιωθώ να πάρω μια κάμερα της προκοπής …. ![]() Ευχαριστώ και πάλι... ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θέλω να βάλω επιπλέον 1….2? λάμπες… | kilo_me | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 23-06-10 19:22 |
Ενυδρείο στην αυλή……… | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 13-05-10 13:31 |
Ο Αρχάριος……και το ενυδρείο του…. | NickFior | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 22-01-08 09:59 |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |