Τελικά κατέληξα…Aquascaping tank
Μετά από διάφορα aquascapes και πολλές δοκιμές :smt120 στο 70 λιτρο μου (57 L καθαρά) … σήμερα κατέληξα στο συγκεκριμένο layout…:p και σας το παρουσιάζω…είμαι λίγο δύσκολος βλέπεται…:D θα μπουν ακόμα 2 πέτρες (pagoda) ακόμα και 2-3 κλαδάκια . Φυτά έχουν μπει ελάχιστα τα οποία πάνε αρκετά καλά…και εννοείτε ότι θα μπουν και άλλα.;) Εχουν μείνει κάποιες άλγες στα τζάμια από το προηγούμενο aquascape...αύριο που θα γίνει η αλλαγή νερού και το ενυδρείο θα λάμπει θα βγάλω νέες photo. Ο τίτλος είναι έκπληξη… μόλις μπεί ότι χρειάζεται από φυτά κλπ και το ενυδρείο είναι έτοιμο θα κάνω μία κανονική παρουσίαση…σε αυτό το θέμα θα βλέπουμε την εξέλιξη του...
http://www.aquatek.gr/rimages/albums...aquascape2.jpg Ευχαριστώ Αντώνης :wink: |
WHAT;;;
Θα μας εκουζουλάνετε εδω μέσα μποστανάδες!!!:p:p:p:p:smt040:smt040:smt040:smt107 :smt107-+9:smt038:smt038:smt049:smt049:smt049:smt049 :smt118:smt118:smt050:smt050:smt050 Υπέροχο! |
Πολυ ομορφο layout Αντωνη! Μολις βαλεις τις πετρουλες και τα υπολοιπα φυτακια και φουντωσουν...θα μας πεσουν τα σαγονια! Καλη συνεχεια!;)
|
Ό,τι και να αλλάξεις η leucocephala παραμένει;:p
Που πήγαν τα CPDάκια ωρέ; Μάλλον σε κατάλαβαν ότι θα ταλαιπωρήσεις πολύ το ενυδρείο μου φαίνεται και την έκαναν μόνα τους! |
πολυ ωραιο το νεο σου ενυδρειο.. και οταν φουντοσουν και τα φυτα θα δειχνει ακομα καλτερο..
να το χαιρεσε...:smt041:smt041 |
Oμορφιες Αντωνιε...Ομορφιες!
|
Mπραβο Αντωνη.Θα γινει super...:smt041:smt041:smt041
|
Μπράβο Αντώνη πολύ ωραίο το ενυδρείο σου με λίγη περιποίηση στους σωλήνες και στα μηχανήματα να μην φαίνονται τόσο σκόρπια και τα φυτά φουντωμένα θα έχεις ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα..
Φιλικά Γιάννης..!! |
πολυ ομορφο θελω να το δω σε κανα δυο μηνες
|
Φανταστικό το ενυδρείο σου!!
Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο καλύτερο θα γίνει αφού αναπτυχθούν και πληθύνουν και τα φυτά...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
ζωγραφισε....:smt041
|
Καλή συνέχεια :p.
|
Να’στε καλά σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια…..:p χαίρομαι που σας άρεσε ...:p
Από βδομάδα περιμένω κάποια καινούρια φυτά… επίσης θα μπουν και κάποια άλλα emersed που έχω : eleocharis parvula, HC cuba, Pogostemon Helferi, micranthemum umbrosum κλπ…ο φωτισμός θα αναβαθμιστεί με μία ακόμα λάμπα 24 watt. Αυτή την στιγμη υπάρχει φωτιστικό 2x24 watt T5. Ο εξοπλισμός σήμερα θα καθαριστεί καθώς και τα τζάμια…και θα μπει στην πλάτη του ενυδρείου μαύρο χαρτόνι για να καλύψει σωλήνες καλώδια… :wink: Στέλιο βρήκα την ευκαιρία να κάνω την όλη δουλειά τώρα μιας και τα cpd δεν γεννάνε η leucocephala εκεί πάνω είναι το γούρι μου…επίσης κάποια στιγμή πρέπει να αξιωθώ να πάρω μια κάμερα της προκοπής ….:rolleyes: Ευχαριστώ και πάλι...;) |
Σαν να το ηξερα και δε σχολιασα καν απο την αρχη!! :D:D
Βαλε τις νεες φωτο με τις σαρωτικες αλλαγες βρε τεμπεληηηηηη!! :smt019:smt019:smt019 :smt044:smt044:smt044 |
όλο στην πρίζα με έχεις Γιωργάκη...:p άνθρωπο δεν αφήνεις στην ησυχία του :D:smt016 ορίστε δυο photo...(πρέπει να αγοράσω καινούρια φωτογραφική πάντως).Τα φυτά πάνε πολύ καλά τα αφήνω να αναπτυχτούν σε ύψος...Επίσης έχουν μπει τα εξής φυτά blyxa japonica, HC “cuba”, rotala rotundifolia, micranthemum umbrosum, Hydrocotyle''Maritima''. ...
http://www.aquatek.gr/rimages/albums...023-scape5.jpg http://www.aquatek.gr/rimages/albums...023-scape4.jpg |
Πολύ όμορφο και καλοστημένο, αν και όλα τα φυτά είναι εντελώς βυθισμένα:confused: δεν σε αναγνωρίζω...:D
Α, κάτι βλέπω εκεί πάνω δεξιά να προσπαθεί να γίνει ...emersed, είπα κι εγώ. |
Να σαι καλά Κώστα. Κάποια ήταν emersed πριν λίγο καιρό και είπα να τα κάνω ένα μπανάκι….κρίμα είναι και αυτά…;):)
|
μια χαρα το πας....i like it;)
Η κουμπα πως τα παει??εμενα δεν λεει να ''ξαπλωσει'':smt084 |
Παράθεση:
|
πολυ ομορφο αλλα εχεις 100τετραγωνικα φυτα emersed βαλε στο ενυδρειο σου παραπανω φυτα
|
Ευχαριστώ πολύ … δίκιο έχεις για τα φυτά αλλά αυτά που θέλω να βάλω δεν τα έχω ακόμα και περιμένω να τα βρώ από το εξωτερικό. Το μόνο που θα προσθέσω από τα emersed είναι και άλλη cuba σε κάποια σημεία και Eleocharis parvula η οποία περιμένω να μεγαλώσει λίγο ακόμα…;)
|
ωραιος
|
πολύ όμορφο, και φαίνεται οτι θα γίνει καταπληκτικό.
αυτό το φυτάκι που έχεις μπροστά πολύ όμορφο. |
Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη τo φυτάκι λέγετε Staurogyne sp. Repens ;)
|
Μπραβο Αντωνη για ακομη μια φορα.:)
|
Παράθεση:
|
:smt038well done:smt038
|
Ευχαριστώ πολύ παιδιά...;):razz:
|
ωραιοτατο γινεται...:rolleyes:
|
Ωραιος!!!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:32. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board