|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Σιγουρα θα γεμισεις αλγες.Δεν χρειαζεται να ριχνεις καθε μερα.Μια φορα την εβδομαδα(για αρχη και το παρακολουθεις για ελλειψεις)στο μισο της αναγραφομενης δοσης(η δοση που γραφει αναφερεται σε φουλ φυτεμενα ενυδρεια)
|
|
||||
|
||||
Οπότε
ΔΕΥΤΕΡΑ: Λίπανση Seachem Flourish 2.5 mL TΡΙΤΗ: Κάλλιο seachem και σίδηρος μισή δόση ΤΕΤΑΡΤΗ: Τίποτα ΠΕΜΠΤΗ: Τίποτα (Εφόσον παρατηρηθεί έλλειψη καλλίου και σιδήρου θα γίνεται και αυτή τη μέρα λίπανση με αυτά) ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Λίπανση Seachem Flourish 2.5mL ΣΑΒΒΑΤΟ: Τίποτα ΚΥΡΙΑΚΗ: Αλλαγή νερού 40% ... Με το μικροσόρουμ τί γίνεται τελικά;
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
εγω προτεινω να μην αρχισεις e.i. χωρισ δυνατο φωτισμο και διοξειδιο με μπουκαλα.θα γεμισεις αλγες ειναι σιγουρο αυτο.φτιαξε αυτα πρωτα.
|
|
||||
|
||||
το είδα!!!
μπράβο σε όποιον το έφτιαξε! μάλλον εσείς kingrim... μπράβο! δεν νομίζω να ακολουθήσω το πρόγραμμα που έχει μέσα... δεν χρειάζομαι ούτε το εξέλ μόνο σίδηρο απλό φλάρις και σίδηρο... το flourish το διατηρώ σε ψυγείο, γιατί έτσι συστήνει η seachem. καλά κάνω;
|
||||
|
||||
μπορεις να το ακολουθεις μονο για τα λιπασματα που εχεις
εγω δεν το εχω σε ψυγειο κακο δεν κανεις... |
|
||||
|
||||
είδατε κάνω και εγώ πρόοδο. Θυμήθηκα να μην σας πώ κύριο!
------------------------- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑΣ ΛΙΠΑΝΣΗΣ Δευτέρα: Flourish 2.7mL Flourish Iron 3.2mL Τρίτη: Flourish Iron 3.2mL Τετάρτη: Flourish Potassium 5.3mL Flourish Iron 3.2mL Πέμπτη: Flourish Iron 3.2mL Παρασκευή: Flourish Potassium 5.3mL Flourish Iron 3.2mL Σάββατο: Flourish 2.7mL Flourish Iron 3.2mL Κυριακή: Αλλαγή νερού 40-50% Τη διαμόρφωσα ακριβώς με τις οδηγίες σας! Μήπως ο σίδηρος είναι πολύς;
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 04-09-10 στις 07:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
εβαλες πανω στο excel Τα λιτρα σου?
ναι ο σιδηρος ειναι πολυς αλλα αυτο λεει η seachem εγω βαζω σε ολα την μιση δοση (συντηριτικη) και δεν εχω κανενα προβλημα με αλγες. την πρωτη εβδομαδα να βαλεις το 1/4 τις τελικης δοσης σου την δευτερη τα 2/4 την τριτη τα 3/4 και απο εκει και μετα τα 4/4 για να προλαβει το συστημα σου να μαθει στα λιπασματα αμα το κανεις ακομα πιο αργα θα εισαι ακομα πιο σιγουρος |
|
||||
|
||||
Πρέπει να πάρω και excel;
Δεν ξέρω αν θα βρω... Δηλαδή να βάλω σε όλα για πάντα μισή δόση;
|
||||
|
||||
εγω βαζω μιση και αν δω κατι να λειπει απο τα φυτα ανεβαζω τις δοσεις
Excel ειναι το προγραμμα που ανοιγεις το αρχειο πανω πανω γραφει καθαρα λιτρα εκει να βαλεις τα λιτρα σου |
|
||||
|
||||
ά εγώ νομιζα το λίπασμα
έχετε βάλει συνάρτηση; καλοοοοοοοοοο ------------------------- Δυστυχώς στο λαπτοπ εχω δοκιμαστικη εκδοση και δεν μπορω να επεξεργαστω και στο σταθερο εχει παλιο εξελ... Μηπως να το ξανακανατε σε παλιοτερη εκδοση να διευκολυνθουμε και εμεις οι ατζαμηδες;; ------------------------- μααααααααααααααααααααααααα ως που θα το παει η ανουμπια! 4 νεα φυλλα σε 5 μέρες! και το κερατόφυλλο σαν τα μαλλιά τση αδερφής μου έγινε!
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 04-09-10 στις 07:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
στο 6 ποστ εχει και για τα παλια office
|
|
||||
|
||||
Πήρα κάλλιο και σίδηρο!!!
Μπράβο σας που το κάνατε και μπράβο μου που σας το είπα! (<---) Ευτυχώς βρήκα το κάλλιο... Την ώρα που πήγα στο μαγαζί έφερναν νέα παρτίδα ψαράκια και είχαν κάτι χρυσόψαρα... ήθελα να τα πάρω όλα αλλά κρατήθηκα! Πόσα λίτρα βάζει το ριο 125; 100 μου είχαν πει αλλά έχω λεπτό υπόστρωμα... Βάζω 105 χεχε
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
πόσα;
Χτές λίπανα με κάλλιο και σίδηρο και σήμερα αλλαγή γεαααααααα. Φωτογραφίες σημερινές (η μεσαία είναι χωρίς φλας αλλά με φώτα δωματίου και ενυδρείου): Η ετζέρια και το κερατόφυλλο μετά που άρχισα λίπανση όλα μεγαλώνουν αρκετά Η ανούμπια ειναι κιτρινη αλλα το μικροσορουμ εκλεισε τις τρυπες. Ο σιδηρος φαινεται θα δρασει σε λιγο καιρο Η βαλισνέρια την έχει καταβρεί μόνη της στη γωνία... Πάνω βλέπετε το κερατόφυλλο στην επιφάνεια. Έχει μήκος 43 εκ. και λυπάμαι να το κλαδέψω. Οι κρυπτοκορίνες όλες είναι οκ. Ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η εκτύπωση του background και τα φυτά θα έρθουν μετά τις 10 Σεπτεμβρίου!
|
||||
|
||||
Τελεια ...
Μονο Τηλεμαχε να μειωνεις την αναλυση των φωτο που βγαζεις σε 800*600 γιατι ξεχειλωνει η οθονη και δε μπορω να δω τις φωτο σου
|
||||
|
||||
Πώς βρίσκετε τα φυτά;
Μόλις μπορέσω θα τις μικρύνω...
|
||||
|
||||
να τις και οι φώτο
|
||||
|
||||
έκανα ένα απλό layout με τα φυτά που θα βάλω
http://www.theaquatools.com/content/...etch&num=13904 η egeria μου δημιουργεί πρόβλημα...
|
||||
|
||||
Καινούριοι κάτοικοι... νέες αλλαγές
το μικροσόρουμ γίνεται καλύτερα και όλα γίνονται καλύτερα αν εξαιρέσω την hair algae στην ανούμπια....
μπήκε και το μαύρο background... κάνει τέλεια αντίθεση! το φλας όμως αποκαλύπτει ατέλειες που δεν φαίνονται με φως ενυδρείου ή δωματίου... Και από αύριο αρχίζει το λας λουκάνας να φέρνει φυτά Δεν μπόρεσα τώρα να κατεβάσω ανάλυση το απογευματάκι Δεξιά αποκαλύπτει κενό ας πούμε που δεν φαίνεται με φως ενυδρείου... Ε ρε φλάς... Δεν φαίνεται τόσο ωραίο όσο είναι πραγματικά δηλαδή χωρίς φλας.... Εγώ το είδα και γούρλωσαν τα μάτια μου! Φαντάζομαι πως θα ναι όταν το γεμίσω φυτούλια... Και τελευταία, χρυσοψαράκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ------------------------- Σήμερα πήγα στο Βενετάκη κοντά στο Κτέλ (thanks Imichal) και πήρα ένα apple snail και ένα ζεβράκι.... Το μηλοσαλίγκαρο κόβει βόλτες και δείχνει τα δόντια του στην βρωμιά... Ενώ το ζεβράκι είναι αγχωμένο και προχωράει 2 χιλιοστά στα 2 λεπτά... Πήρα και prime για να ξεμπλέκω με το ακουταν (πουφ βρωμάει) και είδα πολλά ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ Το μηλοσαλίγκαρο το έβγαλα Αλέξανδρο (χωρίς παρεξήγηση κύριε raven) και το ζεμπράκι Νίκη... Χεχε έχω τους λόγους μου Μου έχει σπάσει τα νεύρα ο Αλέξης όλη την ώρα τον ψάχνω πίσω από φυτά... Αγχώνομαι μήπως την κάνει από το κλειστό καπάκι... Πάντως τα τζάμια μια χαρά τα πέρασε... Γιατί δεν αγχώθηκε αυτός και η Νίκη ναι; Πώς θα πετύχω αναπαραγωγή zebra; Να πάρω και άλλα σαλιγκαράκια αυτών των ειδών...;
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 10-09-10 στις 12:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα φυτά μου δεν είναι καλά... | maria1983 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 20-01-10 17:23 |
Eκανα το κακό, αλλά κακό δεν είδα....:-) | Carebean pirate | Δίσκοι | 61 | 24-09-06 12:45 |
Είναι καλά...? | Carebean pirate | Δίσκοι | 44 | 16-09-06 17:31 |
Μου κάνει περισσότερο καλό ή κακό | akis07 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 05-04-05 08:26 |
120lt είναι καλό για τα ψάρια μου | Vegeta | Malawi | 7 | 02-11-04 17:43 |