|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πήρα κάλλιο και σίδηρο!!!
Μπράβο σας που το κάνατε και μπράβο μου που σας το είπα! (<--- ![]() Ευτυχώς βρήκα το κάλλιο... Την ώρα που πήγα στο μαγαζί έφερναν νέα παρτίδα ψαράκια και είχαν κάτι χρυσόψαρα... ήθελα να τα πάρω όλα αλλά κρατήθηκα! Πόσα λίτρα βάζει το ριο 125; 100 μου είχαν πει αλλά έχω λεπτό υπόστρωμα... Βάζω 105 χεχε
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
πόσα;
Χτές λίπανα με κάλλιο και σίδηρο και σήμερα αλλαγή γεαααααααα. Φωτογραφίες σημερινές (η μεσαία είναι χωρίς φλας αλλά με φώτα δωματίου και ενυδρείου): ![]() Η ετζέρια και το κερατόφυλλο μετά που άρχισα λίπανση όλα μεγαλώνουν αρκετά ![]() Η ανούμπια ειναι κιτρινη αλλα το μικροσορουμ εκλεισε τις τρυπες. Ο σιδηρος φαινεται θα δρασει σε λιγο καιρο ![]() Η βαλισνέρια την έχει καταβρεί μόνη της στη γωνία... Πάνω βλέπετε το κερατόφυλλο στην επιφάνεια. Έχει μήκος 43 εκ. και λυπάμαι να το κλαδέψω. Οι κρυπτοκορίνες όλες είναι οκ. ![]() Ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η εκτύπωση του background και τα φυτά θα έρθουν μετά τις 10 Σεπτεμβρίου! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τελεια ...
![]() Μονο Τηλεμαχε να μειωνεις την αναλυση των φωτο που βγαζεις σε 800*600 γιατι ξεχειλωνει η οθονη και δε μπορω να δω τις φωτο σου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πώς βρίσκετε τα φυτά;
Μόλις μπορέσω θα τις μικρύνω...
|
||||
|
||||
![]()
να τις και οι φώτο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα φυτά μου δεν είναι καλά... | maria1983 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 20-01-10 17:23 |
Eκανα το κακό, αλλά κακό δεν είδα....:-) | Carebean pirate | Δίσκοι | 61 | 24-09-06 12:45 |
Είναι καλά...? | Carebean pirate | Δίσκοι | 44 | 16-09-06 17:31 |
Μου κάνει περισσότερο καλό ή κακό | akis07 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 05-04-05 08:26 |
120lt είναι καλό για τα ψάρια μου | Vegeta | Malawi | 7 | 02-11-04 17:43 |