|
|
||||
|
||||
![]()
παρε απι αμα ειναι για τοσο μικρη ποσοτητα 5 ευρο κανει
γιατι πρεπει να ειναι τιροκομικο χονδρο η χιων βγαζει τετειο η συσκεβασια λεει τυροκομικο
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα φιλοι και παλι!
το ενυδρειο μου πηγαινει πολυ καλα τα ψαρακια οσα εχουν μεινει κολυμπανε παρα πολυ καλα και οπως βλεπω τρωνε και συμπεριφερωνται πολυ καλα! το προβλημα ειναι οτι εχουν μεινει 3 μονο (2θ 1α) και αναζητω λιγα για να το εμπλουτισω λιγακι αν υπαρχει καποιος που εχει και δινει ας μου πει! |
|
||||
|
||||
![]()
μη ξανα ριξεις αλατι
βαλε και κανα φυτο μετα απο 6-7 αλαγες γιατι ακομα το ενυδρειο εχει αλατι και θα χαλασουν εκει να δεις ομορφια ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κρίμα τα ψαράκια και να σκεφτείς ότι άντεξαν ταξίδι 48 ωρών με κούριερ από Θεσσαλονίκη-Κρήτη κι έφτασαν και τα 15 ζωντανά.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- αλατι δεν ξαναριχνω ετσι κι αλλιος αλλα τα φυτα τα βλεπω και ειναι μια χαρα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drak7family : 08-09-10 στις 22:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 22 | 27-10-09 21:11 |
Προβλημα ή Οχι? | aNe | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 22-10-09 20:35 |
εχω ενα προβλημα.. | anja | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 28-09-07 17:15 |
Προβλημα με ΝΟ3 | Cpagr | Δίσκοι | 12 | 07-03-07 12:50 |
προβλημα... | rita | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 23-02-06 14:54 |