|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
γεια σου φιλε λοιπον θα προσπαθησω να σε κατατοπισω οσο μπορω αλλα τις μετρησεις δεν μπορω να τις εχω σημερα λοιπον:
-η τυρφη που εβαλα ειναι 2(μπροστα)-3(πισω) εκατοστα σε υψος και απο πανω χαλικι 3-4 εκατοστα -το ενυδρειο ειναι 100 λιτρων φυτεμενο με χρονο λειτουργιας ενα χρονο -λαπτηρα εχω μια 25βατ Τ8 και φωτοπεριοδο 10-11 ωρες -παροχη διοξειδιου δεν ειχα εξαρχης δεν ξερω αν η αντλια αερα που εχω παρεχει καποιο διοξειδιο απο την ατμοσφαιρα -λιπασματα υγρα δεν χρησιμοποιησα γιατι τα φυτα μεχρι πριν ενα μηνα αναπτυσσοταν μια χαρα και ειπα πριν τα δοκιμασω να κανω το ποστ μηπως δεν ειναι η λυση και εχω προβληματα αλλου μετα.. -αλλαγη νερου κανω τα 2/3 καθε μηνα -φιλτρο εχω το μανισιο καρφουρ με το μπλε σφουγγαρι και εβαλα εκεινες τις στρογγυλες 'πετρες' για αποικια βακτηριων (υποθετω) -εχω 3 γκαπυ και 3 πλαττυ και απο φυτα λοιπον συμβουλευομενος τον καταλογο του σαιτ: Cryptocoryne(οκ),Echinodorus 'Aquartica'(οκ),Utricularia graminifolia(σχεδον αφανιστηκε),Echinodorus uruguayensis(μειωση αναπτυξης),Bacopa monnieri(αραιωση στο φυλλωμα),Nymphaea lotus(ηταν το πιο ανεπτυγμενο φυτο και πλεον σχεδον εχει αφανιστει) -η αλγη φαινεται στη φωτο δεν γνωριζω τι τυπος ειναι- πρασινη και με υφη σαν βαμβακι θα τη περιεγραφα και την εχω 3 εβδομαδες αν αυτα δεν αρκουν θα εχω και καποιες μετρησεις συντομα ------------------------- κατι ακομη..συγκεκριμενα τα πλατυ παρατηρισα οτι κινουνται διαρκως οσο πιο κοντα μπορουν στην επιφανεια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kirmix : 27-08-10 στις 20:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
Tags |
σαπισμα, τυρφη, φυτα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σαπισμα φυτων ή κατι αλλο? | sefis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 13-02-10 23:40 |
Προβλημα | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 15-12-09 23:01 |
Προβλημα με bba | antonis petrides | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 07-08-09 22:39 |
σαπισμα | panos84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 04-07-05 21:28 |
σαπισμα φυλλων | fishme | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 28-11-04 17:03 |