|
|
||||
|
||||
![]()
η δευτερη φωτο του τελευταιου ποστ σου ειναι η καλυτερη που εχω μεχρι τωρα δει στο φορουμ με διαφορα
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ κατάλαβα. Να τα χαίρεσαι τωρα πρεπει να τα δωσεις ,παντως ειναι ωραια εμπειρία
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο!!!!!!!........έκανες πολύ καλή δουλειά. Καταπληκτικές εικόνες!!!!!!!!!!!!!!...............
|
|
||||
|
||||
![]()
Aπιστευτο !
![]() Δεν χορταινω τις φωτογραφιες...ειναι παρα πολλα τα ψαρακια,μπραβο ! |
|
|||
|
|||
![]()
Καταπληκτικό το σποτ που άνοιξες από την αρχή «αυγά» μέχρι το τέλος.
θαυμάσια τα μωράκια!!!! ![]() Όσο γι' αυτά που θα δώσεις είναι εύκολο δεν χρειάζεται να πελαγώσεις... θα δώσεις πρώτα σε φίλους χομπίστες όσους επιθυμούν να πάρουν και τα υπόλοιπα κάνεις συμφωνία με ένα pet shop και τα πουλάς εκεί. Το ενυδρείο σου λόγω του όγκου του έχει πολλές δυνατότητες ώστε να τα φιλοξενήσει όσο είναι ακόμη μικρά, σιγά σιγά μετά θα αρχίσεις να δίνεις.... Και πάλι να σου ζήσουν. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συγχαρητηρια φιλε μου για ολη αυτη την μαγικη διαδικασια που μας χαρισες μεσα απο τις φοβερες φωτο σου.μπραβο κ να σου ζησουν να τα χαιρεσαι!!!οποτε ξεκινας να δινεις...μην διστασεις βρε!!!εχω κ γω 2 μεγαλα σκαλαρια κ ελεγα ναβαζα αλλα 4!
|
||||
|
||||
![]()
τα ψαρακια εγιναν 3μηνων και ξεκιναω να τα δινω..οσοι ενδιαφερονται μου στελνουν π.μ. (θα ανεβασω και φωτο)...πολλα εχουν μεγαλωση αρκετα...σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια..τα σχολια..τις παρατηρησεις σας.. οταν ξεκιναγα τυχαια να φτιαξω ενυδρειο δεν φανταζομουν οτι θα ειχα τετοιες εμπειριες...σας ευχαριστω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυγα στο ενυδρειο | Genirous | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 34 | 12-02-09 12:54 |
αυγα | jimfytakis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 08-11-07 23:26 |
αυγα?? | Mariel | Αναπαραγωγή | 19 | 31-01-07 08:48 |
Αυγα γιοκ | Entreri1221 | Malawi | 8 | 30-06-03 01:49 |