αυγα απο τα σκαλαρια μου
1 Συνημμένο(α)
παιδια μολις ειδα ενα τμημα της ριζας γεματο αυγα....δεν το περιμενα ειναι μολις 18 μερες στο νεο ενυδρειο...με επιασαν απροετοιμαστο...και τωρα τι κανουμε?
|
Να τα χαίρεσαι! Αυτο σημάινει οτι εχεις ενα υγείες ενυδρείο :smt041 .
Καλο ειναι να αρχισεις να καλλιεργείς αρτεμια . Αν εχεις αλα ψαρια μεσα καλο ειναι να τα βγαλεις, η το αντίθετο ,να βγαλεις τα αυγα...ενοειτε με της ίδιες περίπου μετρήσεις |
σε ευχαριστω...εχω μονο 4 σκαλαρια σε 400 λιτρα και ηθελα αυτες τις ημερες να προσθεσω μερικα ακομη...αλλα με προλαβαν...οι μετρησεις μου ειναι καλες ph 6.6, kH2 ,θερμοκρασια 27,5..
|
Παράθεση:
|
3 Συνημμένο(α)
και ουριτσες...αρχισαν απο εχθες το βραδυ...
|
μπραβο να σου ζησουν!!!!:p
|
σε ευχαριστω Πανο.
|
Χεχε σε προλαβαν!!!! Να ζησουν ΟΛΑ :p:p:p:smt041:smt041:smt041
Ετοιμαζε αρτεμια!!! :p:p:p |
Γιωργο σε ευχαριστω... μαλλον το μπολι σου ηταν θαυματουργο... ετοιμαζω και αρτεμια αλλα πρωτη φορα ειναι και δεν περιμενω πολλα πραγματα...αλλα εγινε η αρχη..
|
Παράθεση:
|
:smt041:smt041:smt041:smt041να σου ζησουν βουρ για αρτεμια
|
1 Συνημμένο(α)
σημερα αρχισαν να κολυμπουν υπο την προστασια των γονεων...υπεροχο θεαμα...
|
πραγματικα!!! να σου ζησουν!!!
|
Ενα συννεφο απο μικρουλια!!! :):p
|
να τα χαιρεσαι τα μικρουλια!!!
|
απιστευτο !!! πανεμορφο θεαμα πραγματικα... μακαρι και τα δικα μου αυγουλακια να κατεληγαν ετσι :(
|
Υπεροχο και μαγευτικό!! Πώς είναι σήμερα τα πράγματα;
|
ειναι μοναδικη εμπειρια να βλεπεις πως προσπαθουν οι γονεις να προστατευσουν τα μικρα τους...οσο και να διαβαζα εδω οσες φωτο και να εβλεπα δεν εφτανε το μυαλο μου σε αυτο που βλεπω ζωντανα...πως τα καθοδηγουν να μεινουν σε ομαδα...στο φαγητο..στην αναταραξη του φιλτρου..τα εβαλαν καποια ωρα ξανα επανω σε μια ριζα προφανως για να ξεκουραστουν..ειναι μαγικο...ταιζω καθε 3-4 ωρες αρτεμια ριχνωντας σε 2-3 δοσεις την τροφη σε διαστημα 10 λεπτων για να φανε ολα...και σημερα βλεπω να πηγενουν καλα...θα δουμε..
|
Άντε άντε, βάλε φωτό να δούμε!!
|
Μπράβο, είναι φοβερή εμπειρία, άφηνέ τους ένα φως το βράδυ για να μπορούν να τα προσέχουν.:smt041
|
1 Συνημμένο(α)
μετα απο 10 ημερες...με την κοιλια γεματη...δεν ειναι καλες οι φωτο...θα προσπαθησω για καλητερες..
|
εχουν φαει αρτεμια ιση με το βαρος τους...:p
(δηλαδη 0,0000000000000001 μgr :D:D) |
Πολυ ομορφα!
Τα εχεις χωρισει απο τους γονεις; |
Παράθεση:
δεν τα εχω χωρισει απο τους γονεις...οι οποιοι ειναι απιστευτα προστατευτικοι...μετεφερα τα αλλα ψαρια σε αλλο ενυδρειο...ολα για τα παιδια!!!!! |
1 Συνημμένο(α)
σημερα 17 ημερες απο τις πρωτες ουριτσες...μερικα εχουν γινει μεγαλητερα και απο 1cm..
|
τι τα ταιζεις???
τουμπανινη κι εχουν τετοιες κοιλιες!!!! :D:D:D:D:D |
Mπράβο να σου ζήσουν!!! :smt041:smt041:smt041
Πες μας αν θες και τι τάισες από τότε που κολύμπησαν κλπ.. |
Να σου ζησουν :smt041:smt041:smt041
|
μολις εχουν φαει αρτεμια και γιαυτο ειναι οι κοιλιες τους γεματες και κιτρινες... ειναι σε 400 λιτρα μονο με τους γονεις τους ...εβγαλα τα αλλα σκαλαρια σε αλλο ενυδρειο...αρχιζαν να εμφανιζοντε ουριτσες την 2η ημερα απο την γεννηση των αυγων ..την 7η ημερα το πρωι καποια δοκιμαζαν να κολυμπισουν αλλα οι γονεις δεν τα αφηναν και το απογευμα της ιδιας ημερας κολυμπουσαν ολα ελευθερα με την απιστευτη προστασια των γωνεων..τοτε εβγαλα και τα αλλα σκαλαρια απο το ενυδρειο...
------------------------- ααα...την πρωτη ημερα τα ταισα υγρη τροφη (wardley-small fry)..αυτη βρηκα χωρις να ξερω αν ειναι καλη...στη συνεχεια αρτεμια και μετα απο "ατυχημα" στην παραγωγη αρτεμιας τα ταισα 1-2 ημερες με instant baby brine shrimp της ocean nutrition...να προσθεσω οτι ειναι η πρωτη φορα που εχω γεννα και η εμπειρια μου με τα ενυδρεια ελαχιστη...καποιος πιο εμπειρος ισος ξερει καλητερα να σας δωσει πληροφοριες για το ταισμα.. |
4 Συνημμένο(α)
μερικες φωτο νομιζω καλητερες ..
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:40. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board