|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτό που θέλω να πω, αλλά δεν με βοηθάει ο τρόπος που γράφω, είναι ότι έχεις ψευδαίσθηση ασφάλειας με ένα φελιζόλ Το φελιζόλ δεν πρόκειται να απορροφήσει καμπτικά φορτία αν αρχίσει από το βάρος να κάμπτεται το έπιπλο και κατά συνέπεια το γυαλί Ούτε καν το πλαστικό που έχει το δικό μου Όσο για το τι λένε οι εταιρίες δεν με ενδιαφέρει.Δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη @ kingrim Με την χοντρή μοκέτα τι κερδίζεις? Και πάλι η υγρασία εγκλωβισμένη δεν είναι ? |
|
||||
|
||||
![]()
ναι ειναι εγκλωβισμενη αλλα
α) απλωνει σε ποιο μεγαλο κομματι η υγρασια και αργει να κανει ζημια στο επιπλο ή δεν κανει και καθολου β) εαν φουσκωσει το επιπλο καλυπτει καπως την κατασταση + το τελαρο του ενυδρειου και εισαι οκ |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Θα το έχω υπόψιν μου στο επόμενο ξεστήσιμο |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά επαναφέρω το ζήτημα γιατί πρόσεξα κάτι ανησυχητικό στο ενυδρείο μου. Εκτός του οτι το νερό σε κάθε του γωνία είναι σε διαφορετικό επίπεδο άρα είναι η επιφάνεια που κάθετε στραβή, νομίζω οτι έχει κάνει κοιλιά. Ενώ στις «κοντές» του πλευρές πατάει κανονικά, κάπου στην μέση της μακρυάς πλευράς μπορείς να χωρέσεις από κάτω για 4 πόντους μέσα χαρτί πάχους Α4. Τί μπορώ να βάλω για να γλυτώσω το σπάσιμο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Φελιζολ,στρωμα για camping κτλ
|
|
||||
|
||||
![]()
οπως βλεπεις ειναι απαραιτητο κατι να μπει κατω απο το ενυδρειο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγω παντως φιλε μου εδω και 7 χρονια που τρεχει το ενυδρειο μου δεν εχω τιποτα απο κατω.Καλο λοιπον(θα εβαζα αν το ξεκιναγα τωρα)αλλα οχι απαραιτητο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαρροη απο Πριζουνικ Μαρινόπουλος | the watcher | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 13-05-08 15:10 |
Λάμπες σε ενυδρείο Μαρινόπουλου | Iann_is | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 14-01-08 23:11 |