|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο φίλος εδώ πολυ σωστα λεει να βαλει απο κάτω, μεταξυ ενυδρείου και επίπλου..
Και αυτο για προστασία, γιατι μπορεί αν υπαρξει ενα μικρο σκουπιδακι/πετραδακι απο το βαρος που θα δεχεται ο πάτος του ενυδρειου να σπάσει... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Νομίζω πολύ εύκολα βεβαιώνεσαι ότι δεν υπάρχει τίποτα από κάτω Ότι θα πατήσει σωστά στο φελιζόλ πως το διασφαλίζεις ? |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί! Επειδή είναι μικρό το ενυδρείο.. Όμως δεν εχει κόστος......
Το φελιζόλ είναι μαλακό πολύ και επομένως έχει την ιδιότητα να "απορροφά" ότι ενδεχομένως δεν εχουμε δει... |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν λέμε σκουπιδάκι για τι μεγεθος μιλάμε οτι μπορεί να κάνει τη ζημιά; Εν τω μεταξύ το έχω ήδη αφήσει ενα βράδυ γεμάτο πάνω στο γραφείο, δεν θα είχε σπάσει ως τώρα;
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν είσαι προσεκτικός και καθαρίσεις με καθαρό πανάκι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Είναι υπερβολή να βάλεις εξωτερικά. Συνήθως μπαίνει εσωτερικά για ασφάλεια (για τις πέτρες, οι οποίες θα πρέπει να τις κολλάμε με ενυδρειακή σιλικόνη εφόσον υπάρχει περίπτωση να μετακινηθούν)
|
|
||||
|
||||
![]()
Η γνώμη μου είναι να βάλεις κάτι ανάμεσα στο ξύλο και το τζάμι , αν οχι φελιζόλ, εστω ενα μαλακο υλικό , εκτος απόλα τα άλλα θα αποροφά και τυχόν κραδασμούς (απότι είδα το έχεις πάνω σε τραπέζι το ενυδρείο) . Εξάλλου όπως λέει και ο σοφός λαός, φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη το εχω το συγκεκριμενο ενυδρειο θα προτεινα να βαλεις καθως δεν εχει αυτο το πλαστικο προστατευτικο πλαισιο πλαισιο που εχουν κατω τα καλυτερης ποιοτητας ενυδρεια. Υπαρχουν ειδικα pads, με ελαχιστο κοστος (5-6¤) που μπορεις να τα κοψεις και να μην φαινεται τιποτα. Ασε που προσφερουν και θερμομονωση. Χωρις να θελω να δημιουργησω πανικο και χωρις να ισχυριζομαι οτι 100% φταιει αυτο, σε μια φιλη μου που ειχε το συγκεκριμενο ενυδρειο και δεν εβαλε κατι απο κατω της εσπασε ο πατος 8 μηνες μετα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Επισης μια καλη και οικονομικη λυση ειναι ενα παλιο υποστρωμα για καμπινγκ..κοβεις οσο χρειαζεται και εισαι μια χαρα,ουτε εξοδα ουτε τιποτα.Βαλε κατι ομως,καλο θα κανεις,κακο δεν θα κανεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα , οι βασεις πανω στις οποιες στηριζουμε τα ενυδρειακια μας απο το βαρος παθαινουν στρεβλωσεις ,ακομα και αυτες που ειναι φτιαγμενες απο σιδερο...το γυαλι σαν υλικο εχει παρα πολυ μικρη ελαστικοτητα με αποτελεσμα οταν η βαση θα κατσει με τον καιρο απο το βαρος (και παρει το σχημα του δαπεδου με τον καιρο ,που πολλες φορες δεν ειναι απολυτως επιπεδο) να μην μπορει να ακολουθησει το σχημα της και να ραγισει.Εαν βαλουμε ενα κοματι απο καποιο αφρωδες υλικο αναμεσα στον πατο και την βαση θα αποροφησει την οποιαδηποτε ανωμαλια της βασης
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν βάλει από κάτω από το ενυδρείο θα φαίνεται άσχημα και δεν θα το καλύψει έυκολα. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαρροη απο Πριζουνικ Μαρινόπουλος | the watcher | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 13-05-08 15:10 |
Λάμπες σε ενυδρείο Μαρινόπουλου | Iann_is | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 14-01-08 23:11 |