|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα φωτίστηκα.
![]() Και κανόνησε να κάνεις δισκοενυδρείο,γιατί σε βλέπω συνέχεια να τριγυρνάς στην παράγραφο ''δίσκοι''. ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 07-07-10 στις 11:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα σχετικα ειναι ολα, αναλογα το καθε ενυδρειο και τις μετρησεις του. απλα σε νεους καλο ειναι να βαζουμε και μια ασφαλεια... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι θέλω να πω ...
ξεκιναμε με την παραδοχή ότι το καθε ενυδρείο είναι ξεχωριστό ![]() Για αρχή επειδή θα αγορασει και μικρά ψάρια είναι καλό να έχει όσο μπορεί χαμηλότερα τα νιτρικά του και τα φωσφορικά του για να μεγαλώσουν σωστά γιατί επηρεάζονται στην μορφολογία τους . Για αυτό τον λόγο λέω για συχνοτερες αλλαγές που φυσικά θα τον βοηθήσει στην αρχή σε κάποια λάθη ( που κανανμε όλοι μας ) παραπάνω τάισμα για παραδειγμα με ζόρισμα της βιολογίας . Κάποια ψάρια τα βλέπω πολύ μακρόστενα στην φωτογραφία και δεν μου αρέσουν Οι δρόμοι είναι πολλοί και διαφορετικοί όπως λέω απλά για κάποιον που ξεκινάει με δίσκους θεωρώ ότι οι συχνές αλλαγές είναι ο ποιο έυκολος δρόμος ( ειδικά σε μικρά δισκάκια και για για 9-10 μήνες ) |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις συμβουλές.
Το ενυδρείο για την ακρίβεια είναι 420 λίτρα(ευχαριστώ kingrim ![]() Για 420 λίτρα ποιό φίλτρο μου προτείνετε??? |
|
||||
|
||||
![]()
Yπαρχει περιπτωση να φτιαξεις sump?? Noμιζω πως ειναι πολυ καλη λυση!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι πιστεύω να τα καταφέρω στην κατασκευή του sump.Δεν καταλαβαίνω όμως...τί μηχανισμός θα χρειαστεί για να πηγαίνει το νερό από το φίλτρο στο ενυδρείο?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
φροντησε να γινει τρυπα στο τανκ για την υπερχηληση γιατι μετα θα τρεχεις... διαβασε επισης εδω για να δεις περιπου τη θα χρειαστης http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...taskEnydr4.htm |
|
||||
|
||||
![]()
Απο εκεί τα έχω δεί φίλε μου αλλά δεν αναφέρει πουθενά την αντλία χρησιμοποιεί..το μόνο που αναφέρει είναι τα σφουγκάρια,μακαρόνια και γενικά ότι θα μπεί μέσα στο φίλτρο.
Μήπως μπορεί να βοηθίσει κάποιος? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βιοτοπος για δίσκους!!!! | thanasis76 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 122 | 19-04-10 15:32 |
Νέο look 620 lit με Δίσκους | Χαραμάδας | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 3 | 03-03-09 11:35 |
Βιοτοπικό με δίσκους | poseidonbc | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 27 | 02-12-08 22:44 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |