|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ξερεις το θεμα ειναι οτι για ενα καλο σκυλι ρατσας θα χρειαστει να δωσεις 1000 και ευρω για το ενα...και ποσο μαλλον τα σκυλια φυλακες θελουν πολυ καλη εκπαιδευση και ειναι αρκετα ατιθασα μερικα κιολας...πως θα την βγαζεις με 3??αν επιμενεις τοσο για 3 και για ρατσα φυλακων παρε πρωτα το ενα,δες πως θα παει με την εκπαιδευση κλπ κ μετα βλεπεις και για αλλο..
τελος τα σκυλια να υποθεσω θα μενουν εξω?αν ναι αυτο ειναι μεγαλο λαθος..
|
||||
|
||||
![]()
τελος τα σκυλια να υποθεσω θα μενουν εξω?αν ναι αυτο ειναι μεγαλο λαθος..[/QUOTE]
Οταν λες εξω τι εννοεις...? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να κεράσεις καφέ (σε κουβά γιατί θα πάρει ώρα), να πάρω μερικά βιβλία, περιοδικά και εγκυκλοπαίδειες να ξεφυλίσεις και να τα δούμε παρέα!
"Boxer Σωματοφύλακας (ζεί 8 με 10 χρόνια, συχνα γίνεται "σαλιάρης" ) Chow Chow συντροφιάς (ανυπάκουος ή ανεξάρτητος όπως το δει κανείς, με συχνά οφθαλμικά προβλήματα που δύσκολα θα βρείς ποιοτικό δείγμα Ελλάδα με πολύ περιποίηση τρίχας) Huskies, σκύλος έλξης (που έχει την αλήτη και την περιπλάνηση μέσα του, αρκετή τρίχα όταν μαδάει, αλυχτάει όταν αισθάνεται μοναξιά, δεν μαθαίνει εύκολα στη βόλτα με λουρί χωρίς να τραβάει και όχι ο ιδανικός για τα παιδιά) Rottweiler Φύλαξης χώρων (θέλει σωστή επιλογή γεννητόρων και πολύ σωστή κοινωνικοποίηση για να μη γίνει ανεξέλεγκτος. Υπάρχουν ποιοτικά δείγματα και στην Ελλάδα αλλά κοστίζουν!) Dalmatian Συνοδείας/συντροφιάς (προσοχή στην επιλογή γεννητόρων για χαρακτήρα και κόφωση. Αθλητικοί σκύλοι ποι ζητούν ενέργεια και άσκηση. Η τρίχα κοντή, λευκή και σκληρή μπαίνει στην υφανση των ρούχων και δύσκολα αφαιρείται. Εμφανίζουν συχνά επιθετικές τάσεις. Δεν θεωρείται ιδανικός για παιδιά). Φυσικά πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις του κανόνα!!! Βλέπεις δεν είναι απλό..... Απλά θέλει συνειδητοποιημένες επιλογές, για να ζήσουμε μαζί τους αμφότεροι ευτυχισμένοι!!!
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά όση ώρα έγραφα η τύχη μου δούλευε. Με πήρε τηλέφωνο ο αποθηκάριος στην εταιρία μου να μου πει οτι εχω first pick απο την γέννα απο τα 2 καθαρόαιμα ρώσικα καυκάσια του!!! (Με πιστοποιητικα) Ξέρετε, αυτά που μοιάζουν με αρκούδες! (The breed name of this monstrous, furry beast is the Caucasian Shepherd, also known as the Caucasian Mountain Dog.) Τι λέτε? Δεν τα ξέρω τα σκυλιά αλλά βρήκα εδω μερικές φωτό..
http://dystopium.wordpress.com/2009/...e-dog-edition/ |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι αναλλογα πως θα τα μεγαλωσεις ....ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΡΙΑ!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτερα να πας να δεις πρωτα ενα καυκασιο απο κοντα και μετα να κανεις την παραγγελια αν το θελεις ακομα...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Eπισης ο αποθηκαριος εχει δηλωμενα τα σκυλια του στον ΚΟΕ? Εχουν διακρισεις σε Εκθεσεις? Ειναι αξια αναπαραγωγης? Τους εχει κανει τις απαραιτητες εξετασεις πριν τα ζευγαρωσει? ΑΝ ΔΕ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ BACK YARD BREEDER!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χελωνες νερού!Ζητώ βοήθεια! | Χριστίνα | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 29-06-09 11:35 |
Ζητώ την κατανόηση σας!! | γαλανοματα | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 07-12-08 00:45 |
ζητώ την γνώμη σας..... | pepe72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 19-05-07 13:03 |
Νέα Μονομαχίνα: Ζητώ πληροφορίες... | filoxenos | Bettas | 23 | 30-12-05 05:24 |