|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά όση ώρα έγραφα η τύχη μου δούλευε. Με πήρε τηλέφωνο ο αποθηκάριος στην εταιρία μου να μου πει οτι εχω first pick απο την γέννα απο τα 2 καθαρόαιμα ρώσικα καυκάσια του!!! (Με πιστοποιητικα) Ξέρετε, αυτά που μοιάζουν με αρκούδες! (The breed name of this monstrous, furry beast is the Caucasian Shepherd, also known as the Caucasian Mountain Dog.) Τι λέτε? Δεν τα ξέρω τα σκυλιά αλλά βρήκα εδω μερικές φωτό..
http://dystopium.wordpress.com/2009/...e-dog-edition/ |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι αναλλογα πως θα τα μεγαλωσεις ....ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΡΙΑ!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτερα να πας να δεις πρωτα ενα καυκασιο απο κοντα και μετα να κανεις την παραγγελια αν το θελεις ακομα...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Eπισης ο αποθηκαριος εχει δηλωμενα τα σκυλια του στον ΚΟΕ? Εχουν διακρισεις σε Εκθεσεις? Ειναι αξια αναπαραγωγης? Τους εχει κανει τις απαραιτητες εξετασεις πριν τα ζευγαρωσει? ΑΝ ΔΕ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ BACK YARD BREEDER!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χελωνες νερού!Ζητώ βοήθεια! | Χριστίνα | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 29-06-09 11:35 |
Ζητώ την κατανόηση σας!! | γαλανοματα | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 07-12-08 00:45 |
ζητώ την γνώμη σας..... | pepe72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 19-05-07 13:03 |
Νέα Μονομαχίνα: Ζητώ πληροφορίες... | filoxenos | Bettas | 23 | 30-12-05 05:24 |