|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το στρες πάει πακέτο με τα ψαριά κύριος ενυδρείων.
Στην λίμνη ο φόβος τους στρες υπάρχει κύριος ως προς το στάδιο προσαρμογής ενός νέου ψαριού όταν θα μπει μέσα σε μια λίμνη κύριος αν είναι και το πρώτο ψαρί. Ένα ψαρί λίμνης. Πιστεύω ότι καταλαβαινόμαστε ότι μιλάμε για ψαριά που ζουν σε κρύο νερό, τις ιδίας οικογένειας κυπρίνων άσχετος αν είναι άλλη ράτσα. Δεν θα νιώσει φόβο από τα αλλά ψαριά σε θέματα επιθετικότητας και κυριαρχίας. Οπότε στρες σε λίμνη δεν υφίσταται για μένα. (υπάρχει αυτό που λεμέ σωστή προσαρμογή) στρες θα δημιουργηθεί μονό αν κάποιος η κάποιο ζώο παρενοχλεί συνεχεία τα νερά της λίμνης. ------------------------- Παράθεση:
Δεν τους δίνετε καν η δυνατότητα να αναπτύξουν αμυντικές συμπεριφορές ώστε να μπορέσουν να κρυφτούν. Κοιτά για μένα δεν υπάρχει σωστό και λάθος. ¶λλος τα θέλει έτσι και άλλος αλλιώς. Εγώ ρίχνω τροφή και φεύγω μακριά . ο λόγος είναι ότι δεν θέλω να συνηθίσουν την παρουσία μου μια και με αυτό των τρόπο προσπαθώ να τα προφυλάξω και από της γάτες. Όταν με το καλό πάνε σε περιβάλλον που θα πλήρη καλύτερες συνθήκες προστασίας δεν θα έχω πρόβλημα να με πλησιάσουν. Δεν έχω τρελά με τα το τάϊσμα από τα χεριά . Είμαι λίγο της απόψεις τα ψαριά είναι ψαριά. Δεν μπορέσω να τα θεωρήσω κατοικίδια σαν των σκύλο. (είναι σαν να υποβαθμίζω των σκύλο) Απλά προσπαθώ να σέβομαι τα ζωντανά που έχω. Αν και η κίνηση μου να έχω τα 2 αυτά χρυσόψαρα έρχεται σε τελείως αντίθεση με τα πιστεύω μου. Λάθη κάνουμε δύστυχος. …….
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη POURITANOS : 25-06-10 στις 00:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. – Κλιμακίου Κύπρου Ανατολικής Μεσογείου. | pani | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 04-09-06 12:20 |
Eκδρομή στην λίμνη Κερκίνη - Τι καλά περάσαμε | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 34 | 31-05-06 08:37 |