|
|
||||
|
||||
![]()
Σταυρο επειδη ειδα φωτογραφιες απο το δικο σου και επειδη θα παω μαλλον σε κατασκευη σκετης γυαλας,αντεχει ενα ενυδρειο αυτων των λιτρων (130-150) χωρις κοντρες? η αληθεια ειναι οτι δεν μου αρεσουν καθολου οπτικα αλλα αν ειναι απραιτητες τις προτιμω απο το να μαζευω αυτα τα λιτρα απο το σαλονι..
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω 200αρι χωρις κοντρες. Το εκανα παραγγελια στο Osmosis . Αψογη δουλεια, ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φανταζομαι το τζαμι ειναι αρκετα χοντρο.Ποσα χιλιοστα??
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχει φίλος μου 8 250αρια με διαστάσεις 100Χ50Χ50 με 10αρι τζάμι εδω και 5 χρόνια και όλα πάνε μια χαρα κατασκευή by brother Τσιόνογλου Σταύρος οταν ασχολιόταν με τις κατασκευές ενυδρείων και διατηρούσε και pet shop.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας ενοχλούν οι κόντρες.
Οι κάτω καλύπτονται από την άμμο και/ή την μπορντούρα και δεν φαίνονται καθόλου. Οι πάνω (αν είναι σωστά τοποθετημένες) πάλι καλύπτονται από το καπάκι ή την πάνω μπορντούρα. Προσωπικά μου αρέσουν για να ακουμπάω πράγματα, άσε που πολλές φορές βολεύουν για να πατάει και το overtank φωτιστικό. Εντάξει, γούστα είναι αυτά, ίσως και να ήταν καλύτερα αν έλειπαν. Εκείνο που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, είναι ότι η ύπαρξή τους μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε πιο λεπτό γυαλί. Αυτό σημαίνει αφενός οικονομία, αφετέρου ελαφρύτερα ενυδρεία που μπορούν να κουβαληθούν. Και βέβαια αλλιώς κοιμάσαι όταν δεν ανησυχείς μην ανοίξει το ενυδρείο στο σαλόνι. Για ενυδρεία κάτω των 100 λίτρων, ούτε εγώ θα έβαζα, για πάνω από 100 λίτρα όμως (ή για μήκος άνω των 70 cm), η γνώμη μου είναι να βάζουμε κόντρες, κυρίως για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eheim 2026 | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 31-01-09 18:08 |
EHEIM professionel Thermofilter 2329 | paco | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 17-12-08 11:30 |
Eheim professionel 3 electronic 2076 | cutter | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 30-10-08 15:50 |
EHEIM professionel II 2028 | parashos_ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 12-01-08 20:25 |
eheim 2026 | Obelix(Reifen) | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 18-07-04 14:56 |