|
|
||||
|
||||
![]()
Kατα πασα πιθανοτητα θα παει για high tech φυτεμενο,ψαρακια σιγουρα μικρα,μαλλον δηλαδη θα μεταφερω τα pseudomugil που περιμενω εκει,ισως με κατι ακομα, αλλα και παλι μικρο ψαρι θα ειναι οτι και να μπει.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ακόμη και σε καρφουρίσιο 120λιτρο θα μπορούσε να δουλέψει μια χαρά, όχι όμως σε μικρότερο.
Βέβαια θα ήταν ιδανικότερο για ένα 180λιτρο έως και 240λιτρο, χωρίς να αμφισβητώ τον Νίκο. Θα με πουν υπερβολικό τώρα, αλλά όταν λέμε 950 λίτρα την ώρα, στην πραγματικότητα εννοούμε γύρω στα 700-800, αφού οι εταιρίες συνήθως τα μετράνε άδεια, χωρίς υλικά φίλτρανσης και ο δικός μου (αυθαίρετος) κανόνας λέει ότι καλό είναι το φίλτρο να γυρνάει 6, 7 και 8 φορές την ώρα τα λίτρα του ενυδρείου, για να είμαστε απόλυτα σίγουροι. Εγώ δουλεύω το 2217 (αντίστοιχης δύναμης) σε 200λιτρο (μικτά), σε συνδυασμό με 2ο εσωτερικό. Κι εγώ περιμένω pseudomugil και τους ετοιμάζω το "σπίτι" τους. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mαζι τα περιμενουμε Κωστα,θα τα βαλω τωρα στο υπαρχον αλλα ψηνομαι μολις βγει το καλοκαιρακι να τους κανω βιλα..Απλα θελω να εχω χρονο να βρω η να φτιαξω κατι σχετικα οικονομικο γιατι ως γνωστον οποιος βιαζεται σκονταφτει (η βαζει το χερι βαθια στη τσεπη..)
![]() Για κανενα 150αρι με βλεπω δηλαδη...χμμμμ |
|
|||
|
|||
![]()
Για high tech φυτεμένο μιλάνε για 10x
|
|
||||
|
||||
![]()
Olga στο μικρό που ετοιμάζω τώρα 63Χ50Χ45 που θα γίνει high tech φυτεμενο,θα βάλω επάνω ενα 2028 ΕΗΕΙΜ 1050 λιτρα/ωρα.Εξάλλου να ξέρεις οτι τα συγκεκριμένα φίλτρα έχουν και ρυθμιστή ροής οπότε αν θέλεις μπορείς να μειώσεις λίγο την ροή.Σε ενυδρεία υψηλών απαιτήσεων στο εξωτερικό έχω δεί να χρησιμοποιούν και εξτρα κυκλοφορητές τύπου Korallia για να επιτύχουν καλύτερη κυκλοφορία νερου στο ενυδρείο ωστε να πηγαίνουν παντού τα λιπάσματα και το CO2.Στο μεγάλο για ενα διάστημα είχα βάλει και εγω 2 κομμάτια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σταυρο επειδη ειδα φωτογραφιες απο το δικο σου και επειδη θα παω μαλλον σε κατασκευη σκετης γυαλας,αντεχει ενα ενυδρειο αυτων των λιτρων (130-150) χωρις κοντρες? η αληθεια ειναι οτι δεν μου αρεσουν καθολου οπτικα αλλα αν ειναι απραιτητες τις προτιμω απο το να μαζευω αυτα τα λιτρα απο το σαλονι..
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω 200αρι χωρις κοντρες. Το εκανα παραγγελια στο Osmosis . Αψογη δουλεια, ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φανταζομαι το τζαμι ειναι αρκετα χοντρο.Ποσα χιλιοστα??
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχει φίλος μου 8 250αρια με διαστάσεις 100Χ50Χ50 με 10αρι τζάμι εδω και 5 χρόνια και όλα πάνε μια χαρα κατασκευή by brother Τσιόνογλου Σταύρος οταν ασχολιόταν με τις κατασκευές ενυδρείων και διατηρούσε και pet shop.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eheim 2026 | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 31-01-09 18:08 |
EHEIM professionel Thermofilter 2329 | paco | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 17-12-08 11:30 |
Eheim professionel 3 electronic 2076 | cutter | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 30-10-08 15:50 |
EHEIM professionel II 2028 | parashos_ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 12-01-08 20:25 |
eheim 2026 | Obelix(Reifen) | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 18-07-04 14:56 |