|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Η συγκεκριμενη παπαγαλινα ειναι σε ενυδρειο με μονο παπαγαλους, ειναι με αλλους 2 αρσενικους οπου και με αυτους διχνει ενδιαφερον αλλα ειναι στειροι... ουτως η αλλος ειναι τα αρσενικα στειρα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vagvader : 18-06-10 στις 00:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι δεν ειναι..και αυτο και πολλα αλλα....η φυση εκανε μεγαλεια και ο ανθρωπος τα επιασε στα χερια του και τα εκανε σκ*τ*...
κληρονομησαμε την εξελιξη δισεκατομμυριων ετων για να το παιζουμε θεοι... τεσπα η κουβεντα ειναι deja vu και ξερω πως δεν αλλαζει ευκολα η γνωμη.... ελπιζω μονο οπως ειπα να μη τα διαδωσεις...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 18-06-10 στις 01:15 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το project μου δεν ειναι τυχαιο, ειναι δοκιμασμενο πολλα χρονια σε ασια και αμερικη και δινει συγκεκριμενους απογονους. Αν σας ενδιαφερει εχω πολυ υλικο σε φωτο και βιντεο για την εξελιξη αυτη! |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου θα προτιμουσα τον κοσμο χωρις μουλαρια...και χωρις ολα αυτα τα φρου φρου και αρωματα που εχουμε δημιουργησει σε αλλα ζωα...
αλλα να διαχωρισουμε...αλλο η επιλεκτικη αναπαραγωγη ΕΝΟΣ ειδους...και αλλο ο υβριδισμος...μη τα μπερδευουμε! υ.γ. την ηθικη δεν την ανεφερα πουθενα ουτε ειμαι ηθικο στοιχειο... μπορεις να μας πεις που αποσκοπει αυτο το project λοιπον?
|
||||
|
||||
![]()
Ο καθενας φιλε μου επιλεγει το που ειναι ηθικος κ το που οχι.
Με το να υβριδιζεις καποια ψαρια μεταξυ τους εχοντας ως ελαφρυντικο το οτι τα εβαλες μαζι μονο για 7 ημερες κ οτι δεν τα πιεσες αλλα το εκαναν μονα τους δεν νομιζω να ειναι τοσο ηθικο.Αλλωστε μπορεις να αναγκασεις ενα ψαρι να αναπαραχθει?Φανταζομαι πως οχι. |
|
|||
|
|||
![]()
Το άσχημο και το δυσλειτουργικό είναι πολύ σχετικές έννοιες φίλε μου.
Στα δικά μου τα μάτια, αυτά τα "ψάρια" είναι άσχημα, γιατί είναι προϊόν εργαστηρίου και δεν υπάρχουν στη φύση. Και είναι και δυσλειτουργικά, γιατί δυσκολεύονται να κολυμπήσουν, να φάνε, πολλές φορές και απλά να επιβιώσουν. Αν ήθελα κάτι τέτοιο στο ενυδρείο μου, θα έβαζα ρομποτάκια ή πλαστικά ψαράκια, να μην τυρρανάω τα αληθινά. Αν ήσουν νέος χομπίστας ή άσχετος που δεν ήξερε, θα σε δικαιολογούσα, εξαιτίας της άγνοιας ή της ηλικίας. Στην δική σου περίπτωση δεν βρίσκω δικαιολογίες και η επιμονή σου να τα υβριδίσεις και να τα διαιωνίσεις, μόνο για να ικανοποιήσεις την περιέργεια και τον εγωισμό σου, με βρίσκει απόλυτα και κατάφωρα αντίθετο. "Παίζεις" με ζωούλες, με ψυχές, με δυστυχισμένα πλάσματα και προσπαθείς να δημιουργήσεις κι άλλα τερατουργήματα. Το πείραμά σου με εξοργίζει και η προσφορά σου να μας το παρουσιάσεις με αφήνει παντελώς αδιάφορο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vagvader : 18-06-10 στις 00:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
δυστυχισμένα παπαγαλόψαρα και την ανάγκη μη διάδοσής τους κι έρχεσαι να μας καυχηθείς πώς κατάφερες να τα αναπαράξεις, να τα υβριδίσεις και να βγάλεις νέες μορφές, σαν άλλος Φρανκενστάϊν, να τα χαίρεσαι, μας λες ανήθικους, ε, μη μας λες πως σέβεσαι και τις απόψεις μας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κ για πες μου που θα μπορουσαν να συναντηθουν αυτα τα 2 ηδη στη φυση για να αναπαραχθουν? Αλλα απο οτι φαινεται δεν σε ενδιαφερει η φυση αλλα η δημιουργια νεων ειδων.Αρεσκεσαι στο να εχεις κατι το οποιο δεν υπαρχει πουθενα αλλου. Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω που αποσκοπει αυτη η προσπαθεια αναπαραγωγης.Αν ειναι ευκολο εξηγησε μας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εδω μου το χαλασες...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν κάνουμε τους αστυνόμους εδώ. Προσπαθούμε να διαφυλάξουμε, αν τα καταφέρουμε τελικά, τις αξίες της κανονικής αναπαραγωγής και αξιοπρεπές διατήρησης των ειδών. Όσο εγωιστές και αν φαινόμαστε σαν ενυδρειόφιλοι, ίσως κάποια μέρα στο άμεσο μέλλον, τα μοναδικά ψάρια που θα ζουν να βρίσκονται σε ενυδρεία και όχι στους πραγματικούς τους βιότοπους που θα τους έχει μέχρι τότε μολύνει και καταστρέψει η ανθρωπότητα. Ε, τί? Έχω βαρεθεί δηλαδή τα χιλιάδες είδη ψαριών που υπάρχουν, και θα διατηρώ υβρίδια τώρα?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δε θα με ενοχλουσε τοσο εαν ζευγαρωνες 2 ειδη κιχλιδων... δε μου αρεσει καθολου που το ενα ειναι παπαγαλος
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στην περίπτωση σου όμως, συναντούμε πλάσματα υβρίδια που τα έχουμε μόνο για σόου. Δεν εξυπηρετούν σε τίποτε. ¶ρα πώς δικαιολογείς το εγχείρημα σου? Όταν όλοι μας αγοράσουμε από μια παπαγαλίνα, τότε οι χρυσοδάκτιλοι επιστήμονες που καραδοκούν, θα προχωρίσουν και σε άλλες "έξυπνες μεταλλάξεις" ειδών. Το βρίσκεις αυτό φρόνιμο να γίνεται από κάθε άποψη? Μπορείς να σκεφτείς πόσο μπορεί αυτό το ενδεχόμενο να χαλάσει την ενυδρειακή κοινότητα? Είναι ποτέ δυνατόν ένα ενυδρειακό φόρουμ να επικροτήσει ένα τέτοιο γεγονός? Προσωπικά σου προτείνω αφού έχεις ήδη την εμπειρία, να αναπαράξεις δύσκολα αληθινά είδη ψαριών. Θα είμαι ο πρώτος που θα επικροτήσει το αποτέλεσμα σου. Σκέψου αυτά που σου έχω πει. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε τι μπορει δηλαδη να εξυπηρετει ενα ψαρι ενυδρειου? Ενας wilg caught δισκος για παραδειγμα?Ουτε να τον αναπαραξεις δεν μπορεις! Γιατι ενας αγριος πιασμενος δισκος λοιπον δεν αντιμετωπιζετε σαν ενα king kamfa μου εξηγεις? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Apolemichthys Trimaculatus σε κύβο 70x60x60(cm)??? | panosb | Reefsafe | 7 | 05-01-09 17:06 |
blood parrot cichlid fish | DIMITRIS_cy | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 29-06-08 02:21 |
Nutrafin Blood Worms | crazyio | Bettas | 2 | 02-01-07 09:56 |
Blood Red Jewel (Cichlids) | giannisg | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 2 | 15-05-06 16:19 |
Red Parrot | cathyki | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 18-01-06 22:35 |