|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Για να δω αν είμαι στο σωστό δρόμο... Για αρχή σκέφτομαι μικρά ψαράκια όπως αρλεκίνους, κοκκινομάτηδες, ίσως danio ζέβρες και για "καθαριστή" ένα Ancistrus. Δεν ξέρω καλά τις ελληνικές ονομασίες ακόμη... Νομίζω πως όλα αυτά που σκέφτομαι για αρχή δεν μεγαλώνουν πολύ, τουλάχιστον αν οι πληροφορίες που βρήκα στι Internet είναι σωστές... Όσον αφορά τον πληθυσμό, θέλω να μείνω κάτω από τα όρια του ενυδρείου καθώς όπως προείπα με ενδιαφέρει να είναι υγιή και ευτυχή τα ψάρια και όχι να δημιουργήσω "υπερθέαμα" που θα στολίζει ένα σαλόνι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Blokatos : 16-06-10 στις 01:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Elephant nose fish me "cloudy eyes" (thola matia m | AlGOUR | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 17-01-05 06:21 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |