|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το υποστρωμα???Ποτε,γιατι να το βγαλεις???Στη πορεια(μετα απο μηνες)αν δεις τα φυτα καπως παρε τις ταμπλετες που σου ειπα η κυβους τυρφης(κανουν καλη δουλεια).
|
||||
|
||||
![]()
Εννοώ ότι χάνει τα συστατικά του και θέλει αλλαγή? Το εμπλουτίζεις με τις ταμπλέτες? Αν θέλω να δώσω κλίση σαν "λόφους" τι να κάνω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοεις κλιση σα λοφους??
|
||||
|
||||
![]()
Προς το παρόν έχω βάλει την άμμο και το υπόστρωμα με μια κλίση προς τα μπροστά πιο πολύ πίσω λιγότερο μπροστά. Είδα μερικες φωτό φυτεμένων που φαίνονται σαν καταπράσινοι λόφοι. Βέβαια μπορεί να είναι τα φυτά που μεγαλώνουν και δίνουν αυτή την εντύπωση. Σε κάποια βίντεο είδα ότι κατα την κατασκευή βάζουν πλαστικά χωρίσματα να ξεχωρίζουν υπόστρωμα και άμμο σε συγκεκριμένα σημεία.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις δίκιο, απλά το μυαλό μου ξεφεύγει! Θα αρχίσω από πιο απλά project.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από κάποιες αλλαγές η νέα μορφή του ενυδρείου μου. Νομίζω φαίνεται πιο φυσικό απότι πριν. Οι φωτό είναι μιας εβδομάδας.
http://www.aquatek.gr/board/newreply...ote=1&p=456293 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση: 200 lt κοινωνικό φυτεμένο | svasilis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 38 | 09-03-20 14:13 |
240 Λίτρα Κοινωνικό Φυτεμένο | ace | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 35 | 02-07-11 20:52 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
50 lt κοινωνικό φυτεμένο | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-02-09 18:36 |
Νεοκλής Φυτεμένο-Κοινωνικό | Neoklis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 63 | 09-05-08 20:00 |