|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
με 50 watt στα 200 λιτρα θες ευκολα φυτα, την κουμπα σαν emersed μπορεις να την καταφερεις για να την δεις ομως μεσα στο ενυδρειο να ζει θες φως/διοξειδιο και λιπανση
τωρα απο φυτα, οτι βρισκεις και σαρεσει παρτο αρκει να βεβαιωνεσαι πως δεν ειναι απαιτητικο, με τον καιρο θα δεις πια σου αρεσουν θα τα κρατησεις και θα δωσεις τα υπολοιπα... |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο φιλε..... μπραβο!!!!!
να σε ρωτησω!!!! η καρυδα ειναι ντοπια???? χαχαχαχα αστειευομαι!!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Από λιπάσματα τι μου προτείνεις? Όσο για την cuba θέλω κάποιο φυτό για μπροστά, ίσως και κάποιο άλλο δεν ξέρω τι να επιλέξω. Βρήκα κάποια site με προτάσεις στο στήσιμο αλλά δυσκολεύομαι να καταλήξω κάπου. Και οι φωτογραφίες των μελών είναι υπέροχες αλλά μου φαίνονται απλησίαστες. Θέλω να αποφάσισω και να μην χρειαστεί να αλλάζω συνεχώς το aquascape και ταλαιπωρώ και τα ψάρια. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
τα watt πανε με το μηκος...για να μπλεξεις με δυσκολα φυτα φαντασου οτι πρεπει να παιξεις με 4 λαμπες του μετρου να στο πω απλα που σημαινει νεο φωτιστικο... τα γρασιδια γενικα ειναι δυσκολα και απαιτητικα.. απο λιπασματα σου προτεινω το γενικο της seachem για αρχη και excel γιατι στα τοσα λιτρα η μαγια και η σκαλιτσα δεν κανει και πολλα... καλα μιλας σε μενα που καθε δυο μηνες που αλλαζω aquascape τα ψαρια αν μιλαγανε θα μου ριχνανε τρελο μπινελικι... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλα μιλας σε μενα που καθε δυο μηνες που αλλαζω aquascape τα ψαρια αν μιλαγανε θα μου ριχνανε τρελο μπινελικι...
![]() Στο ενυδρείο που εχεις με τους ξιφοφόρους, όταν είχα έρθει για τα κλαδέματα, το έιχες σε στυλ iwagumi? Θυμάμαι τις πέτρες αλλά όχι πολύ καλά. Σκέφτομαι να κανω κάτι τέτοιο αν όχι στο μεγάλο στο 20λιτρο να το βάλω στο δωμάτιο μου. Αλλά δεν ξέρω τι θα κάνω την μεγάλη άσπρη πέτρα, τζάμπα τα λεφτά. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
κοιτα στην παρουσιαση του machu picchu για να παρεις καμια ιδεα βαλτην αγγελια και ισως φυγει την πετρα, αλλιως κρατα τη και ισως φυγει αργοτερα... |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο το ενυδρειο σου.πραγματι χρειαζεται καποιες αλλαγες.Προσωπικα η μεγαλη λευκη πετρα δεξια δε μου αρεσει,αν μπορεις αντικατεστησε την με καμια μεγαλη ριζα,το ιδιο κ τα κοχυλακια.Τις πετρουλες δοκιμασε τες οπως σου ειπε ο φιλος πιο πανω κ βλεπεις.Απο λιπασματακι οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν της seachem το γενικο κ το καλιο ειναι πολυ καλα,επισης αν δεν εχεις βαλει καποιο υποστρωμα λιμασματουχο παρε και τις ταμπλετες της seachem.Τωρα για χαμηλα φυτα μπροστα τα περισσοτερα ειναι δυσκολουτσικα κ θα χρειαστεις εξτρα φωτισμο.Την καρυδα μπορεις να τη ντυσεις με java moss και να τη παραχωσεις λιγο στην αμμο.Αυτα τα ολιγα απο μενα,καλη συνεχεια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Το υποστρωμα???Ποτε,γιατι να το βγαλεις???Στη πορεια(μετα απο μηνες)αν δεις τα φυτα καπως παρε τις ταμπλετες που σου ειπα η κυβους τυρφης(κανουν καλη δουλεια).
|
||||
|
||||
![]()
Εννοώ ότι χάνει τα συστατικά του και θέλει αλλαγή? Το εμπλουτίζεις με τις ταμπλέτες? Αν θέλω να δώσω κλίση σαν "λόφους" τι να κάνω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοεις κλιση σα λοφους??
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση: 200 lt κοινωνικό φυτεμένο | svasilis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 38 | 09-03-20 14:13 |
240 Λίτρα Κοινωνικό Φυτεμένο | ace | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 35 | 02-07-11 20:52 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
50 lt κοινωνικό φυτεμένο | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-02-09 18:36 |
Νεοκλής Φυτεμένο-Κοινωνικό | Neoklis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 63 | 09-05-08 20:00 |