|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ... και ναι είμαι ηρωίδα γιατί μεγαλώνω δυο μαντράχαλους!!! ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Αγόρια τ' ομολογώ!!!!!!!!!!! πεθαίνω να σας βρίζω νυχθημερόν!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
Θα το γυρίσουμε τώρα στο "αγόρια ιππότες, κορίτσια μαύρες κότες" ???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Να 'στε καλά με κάνετε και ευθυμώ τέτοιες ανιαρές ημέρες!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
πω πω!!!!!!!!! που το θυμηθηκες αυτο??? θεσσαλονικη-εβρο τα ιδια συνθηματα χρησιμοποιουσαμε???
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι δείχνουμε την ηλικία μας...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Αν είναι να ακούω τη γκρίνια σας, μάλλον θα προτιμήσω μπανάκι στη Χαλκιδική. ![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ΕΛΕΟΣ!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα και να το προλαβαινες..μαλλον δε θα το γνωριζες μιας και ησουν στο αντιθετο στρατοπεδο...με τις "μαυρες κοτες". ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τί λες βρε αρχαιολογία;;; "Άρρενες άριστοι, κορασίδες μελανόχρωμες όρνιθες!" Ελπίζω να το κατάλαβες τώρα γιατί το πληκτρολόγιό μου δεν υποστηρίζει γραμμική!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πάνο μου θύμισες την Κατακουζίνα! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Καλά, κι εγώ δεν μοιάζω πια με Μωάμεθ, μάλλον προς Βούδα αρχίζω να φέρνω... ![]() Οχι, δεν θα πω τίποτε εδώ πάνω για τον ...Πάνο και την ομοιότητά του με τον Βούδα, τσάμπα περιμένετε. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |