|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ τις γυναίκες θα συνεχίσω να τις αγαπώ γιατί δίνουν μια γλυκιά νότα στην ζωή μας.
![]() Όλοι οι άντρες είμαστε κακάσχημοι, αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες δεν θα θέλαμε να βγούμε από το σπίτι μας. Τι να βγω να δω, αντρικές καράφλες; ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κοβω το κεφαλι μου οτι η γυναικα σου / κοπελια σου ηταν διπλα σου οταν εγραφες το ποστ Μετά της είπες ότι είναι η ποιο όμορφη από ολες και μετα …… |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχως η σελίδα είναι πολυ μικρή για να φιλοξενήσει τις αφοπλιστικες απαντήσεις μου.
![]() ![]() Τα λεμε στην επομενη συναντηση ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οσο νοημα δινουν οι γυναικες στη ζωή μας τοσο νοημα δινουμε και μεις στη ζωή τους. Προφανώς θεωρείς τους άντρες άσχημους επειδή είσαι ετεροφυλόφιλος.. Αντίστοιχα και μια ετεροφυλόφιλη γυναίκα θεωρεί τους άντρες όμορφους επειδή είναι ετεροφυλόφιλη. Δεν υπάρχει ''άσχημο'' φύλο (σε εμφάνιση). Υπάρχουν άσχημοι άνθρωποι (σε εμφάνιση). Αυτά τα off topic απο μένα. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |