|
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(Των χειμώνα δεν θα δεις ποτέ άλγη). Και σαν δεύτερο λόγω την ιχθυοφόρτιση και την έλλειψη ανταγωνισμό των φυτών της λίμνης.. Καλά μην περιμένεις να κάνουν δουλειά τα φυτά της λίμνης των πρώτο χρόνο λειτουργίας της . Μια και τα φυτά όσα και να βάλεις θα περνάνε στάδιο προσαρμογής. Την δεύτερη χρονιά θα μπορέσεις να καταλάβεις αν τα φυτά σου είναι αρκετά ώστε να μπορούν να ανταγωνιστούν την άλγη. Από μένα σαν συμβουλή αν δεν θες άλγη. Προσπάθησε να προσφέρεις περισσότερη σκίαση στην λίμνη. (πρώτο χρόνο λειτουργίας)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βασιλη εχω ηδη αρκετα σε γλαστρολιμνη που βλεπει απευθειας ηλιο αρα δεν νομιζω να τα πειραξει πολυ η μεταφορα διπλα στην λιμνη . Δες http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=40813 Σκια στο σημειο ..ναι το εχω στο μυαλο μου κ προσπαθω να βρω πατεντες . Σκεφτομαι να βαλω αρκετα μεγαλους παπυρους που νομιζω θα δουλεψουν .. εκτος απο δεντρα κλπ καποιος αλλος τροπος? Ισως καποιο μεγαλο αλλο μεγαλο φυτο λιμνης ?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΑ ΛΑΜΠΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΑΜΠΑ? | erling | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 18-09-09 22:52 |
λιμνη με κοι | katamagias | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 07-08-09 17:51 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |
Λιμνη | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 16-09-07 13:13 |
Η λιμνη μου.. | kingelvis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 06-06-07 12:40 |