Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γλυκό Νερό - Γενικά > Γλυκό νερό - Γενικά

Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 30-05-10, 13:53
bokostas Ο χρήστης bokostas δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Θεσσαλονίκη Καλαμαριά
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από drbig Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ σαν ο Μοναδικός Ελληνας βαφτισμένος Χάρης, (ετσι είμαι στην ταυτότητα, στο διαβατήριο κτλ κτλ) Έχω το δικαώμα να ζητήσω μια τελευταία ...χάρη? Να υποχρεωθει ο Bokostas να επιστρέψει όλα οσα δεν προλάβαμε απο τις μικρές αγγελίες!!!!
Τα δίνω όλα, αρκεί να δεχθεί ο Χάρης να μην πάρει τίποτε...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kingrim Εμφάνιση μηνυμάτων
φορτηγακι εχω εγω για να τα μεταφερουμε......
(εαν τελικα τα δωσει που δεν νομιζω :ρ)
Το φορτηγάκι σου είναι μικρό Γιάννη, θέλει τριαξονικό...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-05-10, 16:49
drbig Ο χρήστης drbig δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: ΣΑΛΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ
Προεπιλογή

Group GAB Θεσσαλονιικη. Χέζουμε τα post σας!!! Τζάμπα!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-05-10, 20:28
bokostas Ο χρήστης bokostas δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Θεσσαλονίκη Καλαμαριά
Προεπιλογή

Χάρη αν εννοείς ότι εγώ "έχεσα" το ποστ σου, (που αυτό εννοείς), έχεις δίκιο και σου ζητώ ειλικρινά συγνώμη.
Το έκανα όμως ενσυνείδητα και επίτηδες, για να ελαφρύνει λίγο το κλίμα που τελευταία είχε παρα-βαρύνει.
Παρακαλώ λοιπόν κάποιον μοντ να διαγράψει την ανόητη παρέμβασή μου (και τις εξίσου άσχετες απαντήσεις)
για να μπορέσουμε να ξαναβγάλουμε ανεπηρέαστοι τα μαχαίρια και να συνεχίσουμε τη "φιλική" συζήτηση.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-05-10, 22:50
Giorgos Ο χρήστης Giorgos δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Κορυδαλλός
Προεπιλογή

Εδω δε σβηστηκαν δημοσιευσεις οταν εγιναν επι προσωπικου, λες να διαγραφουν τα χαριτωμενα που αποφορτιζουν το κλιμα;
Επι τη ευκαιρια, βαζω κι αλλο ενα φορτηγακι εγω για βοηθεια!!!
Παλιά 31-05-10, 02:22
drbig Ο χρήστης drbig δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: ΣΑΛΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bokostas Εμφάνιση μηνυμάτων
Χάρη αν εννοείς ότι εγώ "έχεσα" το ποστ σου, (που αυτό εννοείς), έχεις δίκιο και σου ζητώ ειλικρινά συγνώμη.
Το έκανα όμως ενσυνείδητα και επίτηδες, για να ελαφρύνει λίγο το κλίμα που τελευταία είχε παρα-βαρύνει.
Παρακαλώ λοιπόν κάποιον μοντ να διαγράψει την ανόητη παρέμβασή μου (και τις εξίσου άσχετες απαντήσεις)
για να μπορέσουμε να ξαναβγάλουμε ανεπηρέαστοι τα μαχαίρια και να συνεχίσουμε τη "φιλική" συζήτηση.
Εγω το έγραψα σαν αγγελία/διαφήμιση οχι σαν παρατήρηση. Συμφωνω και με τον Γιωργο, σιγα μη σβησουμε αυτα τα ποστ. Τα τσεκουρια του πολέμου θα ξεθαφτουν την κατάληλη ώρα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-05-10, 09:08
Το avatar του χρήστη kostasagk
kostasagk Ο χρήστης kostasagk δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Προεπιλογή

αγαπητοι φιλοι καλημερα παρακαλουθω την συζητηση και περιπου τα ιδια παραπονα γινονται και σε αλλα φορουμ οσον αφορα τους νεους,οντως υπαρχουν μερικοι-αλλωστε ειναι το χαραχτηριστικο της φυλης μας-να την πεφτουν κυριλεκτικα σε καποιον που ειναι αρχαριος η εχει διαφορετικη αποψη-πχ λεω εγω χρειαζεται η οσμωση/οαλλος επιμενη οτι δεν χρειαζεται τι γνωμη θα εχει ενας που ξεκιοναει?-οποτε περισοτερο γραφω για ασχετα θεματα σκεψου να πω οτι αφησα τους δισκους 2 μηνες με ιδιο νερο αφου οι μετρησεις ειναι ενταξει?θα πεσουν να με φανε οχι λενε 50%καθε μερα ο ενας,30%λειι ο αλλος, καθε 3 μερες λεει ο αλλος κλπ-κλπ δεν λεω οτι ολοι ειναι ετσι υπαρχουν και οι περισσοτεροι μαλιστα ειναι εξεραιτικα παιδια και σε συμβουλευουν με καλη θελεση , παντα βεβαια σε μια ανοικτη συζητηση θα υπαρχουν αντιπαραθεσεις καλο ειναι να ειναι καλοπροαιρετες ομως, και κατι τελευταιο οντως εδω εχει πολη γνωση και το διαβασμα κανει καλο για αυτο η ερωτηση ενος νεου -στο χομπι ενοοω- μπορει να φαινεται ευκολη η ανοητη βαλτε ενα λινκ χωρις πολλα λογια και χαραχτηρισμους ετσι ωστε να μην απογοητευτη η μεινη απλως παρατηρητης,

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-09-10, 18:39
Το avatar του χρήστη Stefan0s
Stefan0s Ο χρήστης Stefan0s δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Πειραιάς , Αττικής
Προεπιλογή

Καλησπέρα και απο 'μένα.

Οι γονείς μου , αγρότες στα πρώτα χρόνια της ζωής τους , μεγάλωσαν στην επαρχία μέσα στη φύση καλλιεργόντας τη γη και εκτρέφοντας ζώα ,κάποια για βιοποριστικούς λόγους και κάποια γιατί τους άρεσαν. Δεν είχαν σκύλους με λουρί , ούτε κατσίκες μαντρωμένες. Τα ζώα ήταν ελεύθερα όλη τη μέρα και το βράδυ απο μόνα τους γυρνούσαν στο μαντρί. Πρέπει να πάρω τη γυάλα μου και να την τοποθετήσω σε έναν παραπόταμο την Ν.Α. Ασίας για να δώ αν τα ψαράκια μου θα συνεχίσουν να έρχονται για φαϊ κάθε απόγευμα ή θα προτιμήσουν να περιπλανηθούν στο φυσικό τους περιβάλλον (αν και πιστεύω οτι δύσκολα θα προτιμήσουν τα 5 κομμάτια γυαλί άσχετα να τα έχω σε 60 ή 6000 λίτρα).

Όσον αφορά τα βήματά μου ως αρχάριος και τη βοήθεια που μου προσφέρεται μέσα απο αυτό το forum το μόνο σίγουρο είναι οτι εγώ τη ζήτησα και όσοι την προσέφεραν το έκαναν με θυσία του προσωπικού τους χρόνου χωρίς κανένα άμεσο όφελος για έναν άγνωστο (είτε άμεσα με απευθείας απαντήσεις , pm ,είτε έμμεσα με τη συγγραφή αρθρών και υπομνημάτων).
Το αν οι απαντήσεις ήταν καλές είναι σαν να ρωτάς πόσο κάνει 1+1.
Κάποιοι θα θεωρήσουν αδιανόητο να ρωτάς κατι τέτοιο γιατί προσβάλεις τα μαθηματικά και να πάς να διαβάσεις αλλού γιατί έχει χιλιοειπωθεί.
Κάποιοι άλλοι θα πουν με σιγουριά και ευκολία οτι ισούτε με 2.
Κάποιοι τρίτοι θα σου πούν οτι είναι απο τα πιο περίπλοκα θέματα των μαθηματικών γιατί τα στοιχεία που τους δίνεις είναι ελλιπή και θα ήταν ανεύθυνο απο πλευράς τους να απαντήσουν.
Εγώ θα ήθελα να τα ακούσω αυτά και άλλα τόσα ως πιθανές απαντήσεις και δεν μου αρέσει όταν ''κατευθύνονται'' αυτές δημιουργόντας την εντύπωση οτι κάνει 2 και άμα πείς 5 είναι λάθος.

Υ.Γ. Εκτός θέματος αλλα με έναυσμα το 1ο post θα αναφέρω σε περίπτωση που κάποιοι δεν το ξέρεται οτι την δεκαετία του 50 ο αιθίοπας Αυτοκράτορας Haile Selassie έδωσε οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα αγελάδες με ένα πολύ όμορφο μήνυμα.
Παλιά 08-09-10, 20:29
Το avatar του χρήστη pavlos15
pavlos15 Ο χρήστης pavlos15 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Νίκαια
Προεπιλογή

Με αφορμη το πρωτο ποστ θελω να εκφρασω την γνωμη μου. Συμφωνω με ολα που ειπωθηκαν σε αυτο το ποστ. Οταν αρχισα να ασχολουμε καθομουν στον υπολογιστη 2-3 ωρες για να διαβαζω οτι μπορω για τους δισκους. Μεσα στα ποστ ομως παρατηρησα οτι υπαρχαν καποιοι ανθρωποι που ''την ελεγαν'' σε νεα μελη χωρις αυτα να εχουν κανει κατι. Ποτε δεν εχω αναφερει εδω μεσα πως ειχα 4 δισκους στα 100λ μαζι με νεον,καρδιναλιους,κορυ και ενα εσωτερικο φιλτρο των 10ευρω γιατι φοβομουν οτι θα με κραξουν. Τοτε ειχα δωσει κοντα στα 200ευρω για να τα αποκτησω αυτα και στερηθηκα ρουχα και βολτες γιατι ειμαι μαθητης και ενω οι φιλοι μου σχεδιαζαν για το που θα πανε εγω μαζευα τα λεφτα μου για να ασχολουμε με τα ψαρια.. Μετα εμαθα πως ειχα κανει τραγικο λαθος και οι 4 δισκοι στα 100λ ηταν τεραστιο αμαρτημα(που συμφωνω ως ενα βαθμο ομως). Αμεσως ΧΑΡΗΣΑ 4 πανεμορφους δισκους στα 12εκ(ενω για αυτους ειχα δωσει 150ε!) ωστε τα ψαρια να ζησουν.. Αμεσως ζηταγα χαρτιλικι για να αγορασω ενυδρειο 400λ,α/ο,πανακριβη αμμο, πανακριβους δισκους κλπ και οι γονεις μου τα εχασαν.. Ειχα ξεκινησει με ενυδρειο 30λ στην αρχη της χρονιας και μετα απο 6 μηνες ηθελα 400λ ενυδρειο.. Στεναχωρια και κακο, να ειμαι τσακωμενος με τους γονεις μου και παρολα αυτα να μαζευω λεφτα για τους δισκους...

Οταν μπηκα εδω καταλαβα οτι ετσι εχουν τα πραγματα, μονο πολλα λιτρα για να βαλλεις δισκους.. Ειμαι τρελλαμενος με αυτα τα ζωντανα που οτι ψαρι και να βαλω δισκους θελω.. Τι να κανω?? Τωρα ετοιμαζω ενα αλλο ενυδρειο με σκαλαρια αλλα δεν θα κανω παρουσιαση γιατι θα στεναχωρθθω λογω των λιτρων.. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να ξεκοψω απο το φορουμ και να μην ξαναμπω. Αυτο θελετε? )

http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=42540&page=3

Θελω να προσεξετε στο παραπανω λινκ τα ποστ 74 κ 75 που υποστηριζω το οτι κανεις μας δεν ειναι φιλοζωος και κανεις δεν απανταει σε αυτο σαν να μην ειπωθηκε.. Τωρα καποιος θα βγει να μου την πει και ολο και για κατι θα με κατηγορησει αλλα τι να κανουμε εχετε και 17αριδες ςδω μεσα που δεν μπορουν να καθονται και να ακουνε ολες αυτες τις μαλακιες που προσβαλλουν τοσους ανθρωπους.. Ευχαριστω πολυ τον drbig που ανοιξε αυτο το θεμα ωστε να εκφραστω ελευθερα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-05-10, 00:23
Το avatar του χρήστη dimitris vas
dimitris vas Ο χρήστης dimitris vas δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: thesnikh
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από drbig Εμφάνιση μηνυμάτων
Group GAB Θεσσαλονιικη
να μια καλη ιδεα!βαλ το μπροστα χαρη και ακολουθουμε...
αλλωστε αν δεις και τις απαντησεις στο πολυ εποικοδομητικο θεμα που ξεκινησες,υπαρχει ενας διχασμος αθηνας-θεσσαλονικης(με μερικες ακριτικες παρεμβασεις!)...
-------------------------
φυσικα πλακα κανω...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitris vas : 31-05-10 στις 00:23 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές