|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
αν η σκηροτητα ηταν στο 10 τοτε το πεχα θα επρεπε να ειναι κοντα στο 6 για ριξε μια ματια στα τεστ σου
|
||||
|
||||
![]()
Λες να ειμαι τοσο λαθος ??? για να το δω το βραδυ γιατι με εβαλες σε σκεψεις
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ηθελες να πεις κατι αλλο ή δεν καταλαβα καλα?
|
||||
|
||||
![]()
οχι αλλα αμα η σκυροτητα ειναι 10 το πεχα θα ηταν στο 8,5 λιγο δυσκολο μου ακουγετε
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ειναι απαραιτητο αυτο. Αν στο ενυδρειο του εχει ασβεστολιθικο χαλικι και πετρες ή/και αντι να κανει αλλαγες νερου, συμπληρωνει οσο εχει εξατμιστει, τοτε πολυ ευκολα μπορει να εχει 8,5 pH με σχετικα χαμηλη σκληροτητα.
Περιμενουμε να μας πει το παλικαρι τις ρουτινες που ακολουθει στο ενυδρειο του οπως επισης να μας πει και για τα διακοσμητικα που χρησιμοποιει (χαλικι και πετρες βασικα). |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον παιδια οι μετρησεις που ειπα παραπανω ειναι απο την βρυση δηλαδη ph 8,4 gh 10 kh 6,η αμμος που εχω δεν ειναι ασβεστολιθηκη και το co2 που εχω diy.στο ενυδρειο οι μετρησεις μεχρι προτεινως ηταν οι παραπανω δηλαδη οσο και της βρυσης!τωρα που κανω αλλαγες 1/3 καθε εβδομαδα μισο οσμωση μισο βρυση η σκληροτητα εχει παει στο 5 και το κεχα στο 3-4,επισης συμπληρωνω με οσμωση την εξατμιση το πεχα δεν λεει να πεσει΅!!.Ελπιζω να σας κατατοπισα !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
λιγο περιεργο μου φενετε
εγω οταν ειχα 8,5 ph η σκλυροτητα ηταν κοντα στο 25 γιαυτο μου φανηκε περιεργο αλλα μπερδευτικα το kh ειναι αμεσα συνδεδεμενο με το ph sorry αλλα τωρα που το σκεφτομε μηπος χρησιμοπιεις τιποτα χυμικα ??? η χρησιμοποιεισ ανθρακικες ενοσεις που δεν επιρεαζουν το kh ??? πχ ενεργη ρυτινη μηπος ???
|
||||
|
||||
![]()
αναλογα με το PH συμβαδιζει και η σκληρότητα. Ειχα δισκους παλια με ΡΗ 5.6 και σκληροτητα 4, οποτε μαλλον κατι εχεις μετρησει λαθος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδια με υγρα μετραω tropic marine οχι με στικακια τι να πω θα το ξαναδω το θεμα !!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκαλαρια για αρχη | Δημητρης89 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 13-08-09 10:27 |
Σκαλαρια με τι? | petros27 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 02-07-09 14:29 |
ΣΚΑΛΑΡΙΑ | tsagod | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 28-10-07 18:45 |
Σκαλαρια | jimfytakis | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 15 | 13-06-07 22:57 |