|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
pano σ αυτο εχεις δικιο,απλα απο συνηθεια ισως ολοι περιμενουμε απο τους πλεον εμπειρους να απαντουν σε τετοια θεματα,ισως γιατι πιστευουμε οτι θα απαντησουν καλυτερα..
Οσον αφορα τα υπολοιπα επειδη νιωθω οτι παιρνεις κ εσυ μια αμυντικη σταση και σταση συμπαραταξης με τους υπολοιπους μοντ που ισως σβηνουν απαντησεις κατα το δοκουν,η απαντουν αποτομα, πραγματικα δεν νομιζω οτι κανεις αναφεροταν σε σενα! αν το δεις πιο αποστασιοποιημενα σιγουρα θα βρεις καποιο δικιο στα οσα γραφτηκαν εδω..Στο επιμαχο ποστ μαλιστα δες οτι μεχρι και το bokosta εκνευρισαν καποια πραγματα, που ειναι ο πιο ηρεμος κ γλυκομιλητος εδω μεσα!δεν μπορει κατι λαθος θα γινεται λοιπον,χωρις να σημαινει οτι πρεπει καποιος να αλλαξει σταση ο καθενας φερεται οπως νομιζει!γνωμες λεμε |
|
||||
|
||||
![]()
εγω νομιζω οτι το διαβαζε και μη γραφεις ειναι λαθος και ξερετε γιατι γιατι και εγω ειχα απαντησει σε ενα θεμα παλιοτερα που δεν ημουν σιγουρος εκεινει τη στηγμη το φορουμ ειχε πανω απο 200 ατομα δεν ειχε απαντισει κανεις για ωρες ετσι απαντισα εγω και απαντισα λαθος αμεσος μπηκαν 2-3 και μου λενε τη του λες του παιδιου που ηταν αυτα τα ατομα πριν απαντισω ???? γιατι δεν απαντησαν και μπηκαν μονο και μονο να μου την πουν αφου το ηξεραν /??
εγω ομως εμαθα απο το λαθος μου και ειπα και ευχαριστω που εμαθα κατι συμφωνο απολιτα με τον πανο το γιωργο και τον αλεξανδρο γιατι αμα κανουμε μια αναζητηση στα ποστ τον αρχαριον απο τα 2000 + μελοι απανταμε 10 αντε 15 οι αλλοι 1985 που ειναι ? διαβαζουν και δε γραφουν η περιμενουν στησ αγγελιες σα τα ορνια μονο να βγει κατι καλο η για να πουλισουν μονο συγνωμη για την εκφραση (ορνια ) αλλα αυτη η εικονα μου ηρθε στο μυαλο βγενετε και φωναζετε γιατι καπιοι μιλουν αποτομα εγω το ξεκινισα αυτο και θελω να σας πω το εξης μπορει να τα χονω ναι το κανω αλλα οχι για να χωρισο κατι με καποιον αλλα αν μου διχνει οτι δε θελει να καταλαβει ετσι γραφω τι να κανω δεν εχω μαθει να χαιδευω αυτια οτι ειναι να πω θα το πω στα ισα ισως και χωρις να το σκεφτω ο γραπτοσ λογος ειναι πολυ παρεξηγησημος αμα ημασταν απο κοντα μπορει να τα ελεγα τα ιδια και χειροτερα και να μην πειραζε κανεναν γιατι απλα βλεπεις τον αλλον οτι ακομα και στην αγανακτηση του ακομα και μπινελικια να σου ριχνει να δεισ οτι θελει να σε βοιθησει δεν θα ηταν ποιο ευκολο να κατσο στα αυγα μου και να κανω αυτο που κανουν πολλοι απλα να αγνοουν? και κατι ακομα ασ βγει καποιος και να πει ξερεις κατι εκανα ενα ποστ και με εκραξες χωρις να μου απαντησεις και να με βοιθησεις λιπον αφειστε τους mod στην ακρη και τα παλικαρια εχουν βοιθησει πολυ και οχι μονο με ποστ και απαντησεις οποιος καταλαβε καταλαβε και ασ ερθουμε στο πραγματικο θεμα που λεγετε harris samos και τα χωνει τι κανουμε ?/?/ βγαλτε μια αποφαση και αν θελεται απλα δε θα ξανα γραψω η να αποχωρισω χωρις μπαν μονος μου ... απλα στεναχωριεμαι που τρωω πολλεσ ωρεσ στο φορουμ και μερικοι απο σας αντι να πουνε ενα μπραβο (απο μεσα τους οχι να το γραψουν) που βοιθαω με βαζετε στη μπουκα συνεχεια . δε πηραζει καλη καρδια .....
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ηρεμησε ωρε Χαρη ... οντως σε παρεξηγουν πολλοι αλλα σε ξερω και προσωπικα και μια χαρα εισαι ... μερικες φορες εισαι λιγο αποτομος αλλα οχι αγενης!! Και εσυ προσπαθεις να βοηθησεις και ολοι!!
Ο καθενας εχει το τροπο του ... αυτος ειναι ο δικος σου ... δε θα βγει ουτε κανενα ban ουτε καμια αποφαση! Απλα αν δεις τα πραγματα να ξεφευγουν πατα φρενο (μην απαντας) και ασε να το χειριστουν πιο ηρεμοι (και εγω ξεφευγω καμια φορα ... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
επισης θελω με πικρα να τονισω τα 4 χρονια που ειμαι εδω...οτι πολλοι βγηκαν και πηραν θεση ..και αντιταχθηκαν...και προτειναν....και κατηγορησαν...και...λακισαν. για ολους αυτους λοιπον τους περαστικους που ειπαν, ειπαν, ειπαν και μετα εξαφανιστηκαν (χωρις κανεις να τους "θιξει") εχω να πω...οσοι νιωθουν αδικημενοι απο σβησμενα μηνυμα...προσβεβλημμενοι...οτι το φορουμ απαντα αποτομα....ΑΣ ΕΙΝΑΙ εδω και καποιο καιρο μετα....να εχουν αποδειξει οτι αγαπουν το χομπυ..οτι εκτιμησαν τη βοηθεια που πηραν απο το φορουμ...και εχουν προσφερει (ειτε με ενα κλαδεμα..ειτε με ενα αρθρο...ειτε απλα με το να ειναι ενεργα μελη και να απαντουν στους αρχαριους) και μετα δε θα παιρνω αμυντικη σταση στα λεγομενα τους ..θα ζητω και συγνωμη. αλλα πολλοι αποσους εγραψαν σε μερικους μηνες δε θα ειναι εδω...και οχι επειδη εγινε καποια αδικια εις βαρος τους...απλα γιατι τους "εφυγε".."μοδα ηταν και περασε"...."μας τελειωσε"... και πιστεψτε με ειναι πολυ κουραστικο να πρεπει να αντιμετωπιζεις και να απαντας και να ξανααπαντας σε αυτους που λιγο καιρο μετα θα εχουν ξεχασει και το user name τους. και αυτο το ζησαμε πολλες φορες και θα το ζησουμε ακομη... λυπαμαι αλλα ομολογω οτι αλλη βαρυτητα θα εχουν τα λογια καποιου ενεργου μελους οταν λεει τη γνωμη του σε θεματα του φορουμ..και αλλη τα λογια ενος περαστικου. τουλαχιστον σε μενα. το κακο ειναι οτι δεν ξερεις ποιος βγηκε για να φανει για λιγο ..και ποιος θα μεινει γιατι καλοπαοαιρετα θα προβληματιστει...γιατι του απαντησαν ετσι αραγε..γιατι του εσβησαν καποιο μηνυμα... και μαρια συμφωνουμε οτι πρεπει να αυξηθουν λιγο οι γυναικες εδω....κολλα τη λοξα των ενυδρειων και στις φιλες σου...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν με πείραξε στο ελάχιστο εμενα που σβήστηκαν τα ποστ μου, αν και άλλους τους πέιραξε, και αυτο γιατι είχα απο την αρχή παρει backup και θα το ξαναέγραφα. Διαφωνώ καθέτως με το "Σ' οποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε" Η Δημητρα Γαλάνη το τραγουδησε με άλλο νοημα και για άλλες καταστάσεις. Επαναλαμβάνομαι αλλά ξαναλέω, Ξαναθυμίζω οτι το Θέμα μου ήταν ουσιαστικά τετράπτυχο, με
Αυτο συμβαίνει γιατί μάλλον το θέμα είναι μειζον. Βέβαια ακούστηκαν όμορφα πράγματα και εύστοχα απο ανθρώπους σχετικά με θέματα που μένουν αναπάντητα που για μένα είναι εκτός θέματος και αποτελούν θέματα άλλης συζήτησης. Παρακαλώ μην αισθάνεστε την αναγκη να απολογηθείτε, παρα να σκεφτείτε. Το Θεμα το δημηούργησα για να προβληματιστείτε και απο εσωτερικές σκέψεις και ουσιαστικό διάλογο να φτασουμε όλοι μας σε καλύτερα αποτελέσματα. Σαφώς και ποτε δεν ήθελα να δημιουρήσω 2 στρατόπεδα με τους "χίπηδες" στη μέση (all you need is love, make love not war etc). Καταλαβαίνω όμως γιατι δημιουργήθηκαν. Τώρα όμως που φτάνουμε? όταν και τα 200-300 (ή όσα είναι τελοσπάντων) ενεργα μέλη πουν το κοντό, το μακρύ και το μεσαιο τους, που θα εχουμε καταλήξει???? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Όταν θέλει η φύση | Κόφινας | Δίσκοι | 3 | 24-03-08 18:35 |
Πετρες απο την φύση??? | zak | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 14-03-08 23:37 |
Φύση και ενυδρείο | Juan | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 02-11-05 10:10 |
Φυτά απο τη φύση + παράσιτα | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:47 |