Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γλυκό Νερό - Γενικά > Γλυκό νερό - Γενικά

Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες.

Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
  #1  
Παλιά 28-05-10, 20:25
Το avatar του χρήστη cherry
cherry Ο χρήστης cherry δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 22-07-2009
Περιοχή: Λαρισα
Μηνύματα: 91
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kokos125 Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω απ ολα αυτα που διαβασα μου εμεινε αυτο.Αυτο το πραγμα και εμενα με εχει χαλασει πολυ.Η αληθεια ειναι οτι μεσα εδω εχουν δημιουργηθει καποιες αποψεις οι οποιες δεν ειναι απολυτα σωστες αλλα προσπαθουν καποιοι να τις περασουν σαν σωστες.Εχω δει αγγελιες οι οποιες αμαυρωνονται απο διαφορους καλοθελητες με σχολια του τυπου, πετανε ενα λινκ απο τ κουμουλους και λενε κοιτξε ποσο εχει καινουργιο και τετοια(εχει συμβει και με εμενα και ζητησα να σβηστει η αγγελια μου) εχω δει πολυ πιο ομορφα ενυδρεια γνωστων μου απο πολλα member αλλα και Mods που υποτιθεται οτι μπανιζουν και γενικα υπαρχει μια θεοποιηση σε καποια ατομα με σχολια του τυπου εγραψες παλι ζωγραφισες παλι κτλ.Εγω απλα αυτο ηθελα να πω.Δεν εχω σκοπο να θιξω καποιον η να το παιξω αντιδραση.Τα λεω αυτα γιατι νιωθω οτι ειμαστε ολοι μια παρεα και μιλαμε ανοιχτα.
Μου φαινεται πως διαφωνω..και νομιζω πως παρεξηγουνται πολλα πραγματα. Το ποια ενυδρεια αρεσουν σε ποιον ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα και δεν μπορω να καταλαβω γιατι να με ενοχλησει εμενα ως αρχαρια (αλλα και το οποιοδηποτε αλλο μελος) αν σε ενυδρειο αλλου χομπιστα υπαρχουν πολλα θετικα σχολια. Αυτο δε σημαινει θεοποιηση!!
Επισης οσον αφορα αυτο που λες για τις αγγελιες, οταν καποιος βαζει προς πωληση κατι το οποιο καινουριο κοστιζει φθηνοτερα απο την τιμη που το εχει, που ειναι το κακο στο να του το επισημανει αυτος που ενδιαφερεται να το αγορασει?
Γενικα, οταν μπαινεις σε ενα φορουμ και ζητας μια γνωμη, πρεπει να εισαι ετοιμος να τη δεχτεις. Αν ειναι να παρεξηγεισαι οταν οι αλλοι διαφωνουν με αυτο που λες η δεν το βρισκουν σωστο, καλυτερα να μη μπαινεις στον κοπο να ρωτας! Εμενα ως αρχαρια και με τις 500 βλακειες που ειχα κανει, κανεις εδω δε με εκανε να νιωσω ασχημα, ισα ισα προθυμοποιηθηκαν να με βοηθησουν να κατανοησω τα λαθη μου.
Ας εκτιμησουμε λοιπον την οποια βοηθεια εχουμε παρει απο τα παιδια εδω, γιατι στο κατω κατω δεν εχουν κανενα οφελος και ας σταματησουμε να παρεξηγουμαστε με το παραμικρο!!!!
__________________
Μη στεναχωριεσαι για πραγματα που διορθωνονται και για πραγματα που ΔΕΝ διορθωνονται...!
Απάντηση με παράθεση
  #2  
Παλιά 28-05-10, 21:09
Το avatar του χρήστη dimitris vas
dimitris vas Ο χρήστης dimitris vas δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 17-09-2008
Περιοχή: thesnikh
Μηνύματα: 203
Προεπιλογή

pano για να μην παρεξηγουνται καποια πραγματα εμενα το φορουμ μου ανοιξε τα ματια κ με γλιτωσε απο πολλα εξοδα αλλα κυριως απο τη στεναχωρια για τα ψαρια που θα εχανα!

γι αυτους τους λογους εγω και ολοι οι αλλοι ειμαστε ευγνωμονες σε ολα τα παιδια του φορουμ και κυριως σε εσας που δινετε συμβουλες..
αλλα στο δικο μου πρωτο ποστ για παραδειγμα σε 3 ερωτησεις που εκανα η απαντηση ενος μοντ ηταν επι λεξη"Οχι,οχι και οχι"..ποσο πιστευεις οτι βοηθαει αυτο εναν αρχαριο??
τη συμπεριφορα αυτη τη βλεπω ακομα και τωρα και 2-3 φορες αναγκαστηκα να δωσω εγω συμβουλες σε καποιον αρχαριο,παρολο που δεν θεωρω οτι ειμαι σε θεση να το κανω,γιατι οι υπολοιποι τον αγνοειτε η του μιλατε αποτομα και τον αποθαρρυνετε..
\αυτο λεμε απλα οτι δε βοηθαει..
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kokos125 Εμφάνιση μηνυμάτων
.Εχω δει αγγελιες οι οποιες αμαυρωνονται απο διαφορους καλοθελητες με σχολια του τυπου, πετανε ενα λινκ απο τ κουμουλους και λενε κοιτξε ποσο εχει καινουργιο και τετοια(εχει συμβει και με εμενα και ζητησα να σβηστει η αγγελια μου)
φιλε αυτο ειναι αλλο θεμα,καποιες φορες νομιζω πρεπει να γινεται για να προστατευονται μελη του φορουμ που δεν γνωριζουν απο τιμες...
καποιες αγγελιες εδω μεσα ειναι γελοιες,ο αλλος πουλαει 350 ευρω ενυδρειο που στα καρφουρ εχει 80 ευρω καινουριο απλα με εξωτερικο φιλτρο...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitris vas : 28-05-10 στις 21:09 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
  #3  
Παλιά 28-05-10, 21:12
Το avatar του χρήστη Πάνος
Πάνος Ο χρήστης Πάνος δεν είναι συνδεδεμένος
Μοδ
 
Εγγραφή: 13-01-2006
Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Μηνύματα: 11.341
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimitris vas Εμφάνιση μηνυμάτων
αλλα στο δικο μου πρωτο ποστ για παραδειγμα σε 3 ερωτησεις που εκανα η απαντηση ενος μοντ ηταν επι λεξη"Οχι,οχι και οχι"..ποσο πιστευεις οτι βοηθαει αυτο εναν αρχαριο??
τη συμπεριφορα αυτη τη βλεπω ακομα και τωρα και 2-3 φορες αναγκαστηκα να δωσω εγω συμβουλες σε καποιον αρχαριο,παρολο που δεν θεωρω οτι ειμαι σε θεση να το κανω,γιατι οι υπολοιποι τον αγνοειτε η του μιλατε αποτομα και τον αποθαρρυνετε..
\αυτο λεμε απλα οτι δε βοηθαει..
...
δημητρη...θυμαμαι το επιμαχο ποστ. εξακολουθω να πιστευω πως ηταν παρεξηγηση. γιατι το "οχι, οχι και οχι" ηταν σαφεις και ξεκαθαρες απαντησεις που οδηγουσαν σε νεα ερωτηματα αν ηθελες να κανεις. δεν ειχαν κανενα ειρωνικο υφος και αυτο σου το λεω με σιγουρια.
αλλα αν το θελεις...χωρις να μιλαω για το συγκεκριμενο περιστατικο αλλα γενικοτερα..ολοι δικαιουμαστε μια κακη μερα...κοιταμε το συνολο και οχι κατι μεμονωμενο.
νομιζω πως κανεις δεν αποθαρρυνει και δεν αποπαιρνει καποιον με το πρωτο μηνυμα....καπου θα πρεπει ο αλλος να επιμενει σε κατι χοντρο και ολοφανερα λαθος ή να μη θελει να διαβασει για να τον "αποπαρεις".
ειπες και τη μαγικη λεξη "τον αγνοουμε"...τι θα πει αυτο?? αν αναφερεσαι στους μοντ φυσικα και μπορουν να αγνοουν τις ερωτησεις ολων αν κανουν σωστα το συντονισμο των κατηγοριων τους. δεν ειναι ιστοσελιδα παροχης υπηρεσιων οπως λεω και στο http://www.aquatek.gr/vb/showthread....E7%F3%E5%F9%ED
αλλη ειναι η δουλεια τους. αρα η σωστη φραση ειναι "τον αγνοουν ολα τα αλλα μελη" και γιαυτο θα πρεπει να αναρωτηθει κανεις....γιατι κανενα μελος (και ΟΧΙ μοντ) δεν του απαντα??
__________________
Απάντηση με παράθεση
  #4  
Παλιά 28-05-10, 21:44
Το avatar του χρήστη dimitris vas
dimitris vas Ο χρήστης dimitris vas δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 17-09-2008
Περιοχή: thesnikh
Μηνύματα: 203
Προεπιλογή

φυσικα δεν εννοω μονο τους μοντς αλλα τα εμπειρα μελη γενικα..κ εννοειται οτι δεν θεωρω κανεναν υποχρεωμενο να απανταει στα ποστ..θα τον θεωρουσα μονο αν πληρωνοταν γι αυτο!!
οι παρατηρησεις γινονται μονο για να κανετε αυτο που ηδη κανετε λιγο καλυτερα,επειδη ξερω οτι πραγματικα σας νοιαζει το καλο του χομπυ και των ψαριων!
δεν ειστε υποχρεωμενοι να το κανετε,το κανετε με την καλυτερη των προθεσεων και ολοι σας ευχαριστουμε γ αυτο.απλα αν σε καποιες περιπτωσεις αν ο τροπος ηταν καλυτερος μονο θετικα θα ηταν τα αποτελεσματα για ολους!

οσο για τον λογο για τον οποιο καποιες φορες αγνοουνται καποια ποστ ειναι προφανως επειδη ειναι τα ιδια και τα ιδια ξανα και ξανα.απλα σκεψου οτι αυτος που κανει το ποστ δεν το ξερει
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από georgarask Εμφάνιση μηνυμάτων


Ποτε δεν εχω κανει κατι τετοιο!! Αντιθετα θα ελεγα!
Ο καθενας εχει το χαρακτηρα του ... αλλα να αποθαρρυνει καποιος καποιον αλλο δε το εχω δει (μπορει να μη βλεπω καλα!! )
γιωργο δε μιλαω για σενα ισα ισα εσυ κ ο πανος ειστε αυτοι που συνηθως απαντατε..
μιλαω απλα για απαντησεις του τυπου "φιλε μονομαχος σε 10 λιτρα δεν μπαινει τελος,η χρυσοψαρα 50 λιτρα το ενα ,θα πεθανουν!παν τα πισω και διαβασε αυτα τα 5 λινκς του τσαμη κ αλλα 7 απο δω"
μπορει η ουσια να ειναι σωστη αλλα ο τροπος δεν προκαλει στον αλλο τη διαθεση να ψαξει ποιο ειναι το λαθος του και να το διορθωσει.φυσικα κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να εχει καλους τροπους,εγω το λεω για οποιον ενδιαφερεται να βελτιωθει

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitris vas : 28-05-10 στις 21:44 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Όταν θέλει η φύση Κόφινας Δίσκοι 3 24-03-08 18:35
Πετρες απο την φύση??? zak Γλυκό νερό - Γενικά 20 14-03-08 23:37
Φύση και ενυδρείο Juan Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων 12 02-11-05 10:10
Φυτά απο τη φύση + παράσιτα newfish Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά 0 24-12-02 21:47

No_parrots

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:52.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board
Page generated in 0,06117 seconds with 14 queries