|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
-Οι ανεμιστηρες ειναι 2, διαστασεων 14χ14 εκατ., δουλευουν σε χαμηλες στροφες(1000±200RPM) με υψηλη αποδοση(Ροή αέρα: 50.0 CFM) κ ετσι ειναι αθορυβοι(Στάθμη Θορύβου: 16dBA). -Σιλικοναρουμε οπου χρειαζεται το μερος του ανεμιστηρα που βλεπει στην επιφανεια του νερου για πιθανη αποφυγη υγρασιας -Σε περιπτωση που εχουμε κραδασμους επενδυουμε στα ακρα απο τις ραγιες λαστιχο.
|
||||
|
||||
![]()
Το ίδιο έχω κάνει στο δικό μου ανοικτό με πλαστικές ράγες για καλώδιο.
|
||||
|
||||
![]()
Το αυτό, αλλά με πλαστικό κανάλι καλωδίων, μέσα στο οποίο έχω τρέξει τα καλώδια των ανεμιστήρων, αλλά φέτος μάλλον θα τρυπίσω το καπάκι!!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
1. θα κατεστρεφα το καπακι, στο οποιο αργοτερα ισως βαλω ledstrips 2. αν εκανα νεο καπακι απο plexi θαταν πιο δυσκολη η κατασκευη-προσαρμογη στο ενυδρειο, απ' οτι με ραγιες 3. περσι το καλοκαιρι(χωρις πολλους καυσωνες) χωρις ανεμιστηρες και μονο με "κουνουπιερα πορτας" στο ενα καπακι, ειχα πτωση θερμοκρασιας *Χτες προσαρμοσα στις ραγιες και κουνουπιερα και τωρα πιστευω ειμαι οκ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι θα κάνεις για να αντικαταστήσεις τα LED που θα έχεις κολήσει στο καπάκι, όταν αναγκαστείς να το βγάλεις να για βάλεις την κατασκευή σου με τους ανεμιστήρες? Το σωστό είναι να βάλεις τα LED στην θέση των Τ5/Τ8 "κρεμασμένα" στο κεντρικό τμήμα του φωτιστικού και όχι πάνω στο καπάκι!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Καποια πατεντα θα βρω για τα led, αργοτερα ομως. (Προς το παρον σχεδιαζω το dimmer για led)
|
||||
|
||||
![]()
Θα δοκιμάσεις αυτό
http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...5&postcount=16 στο Νο 3 με το MOSFET ή ξεκινάς εντελώς διαφορετικό dimmer? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πατεντα | γιωργος χανια | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 05-01-09 17:59 |
πατεντα | g-pavl | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 22-11-08 13:10 |
πατεντα για φως | hotgates | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 02-09-08 21:17 |
ερωτηση για πατεντα | fitilakias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 20-02-07 17:50 |