|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σίγουρα θα βάλω ακόμα 1-2 φυτά. Ψάχνω ακόμα τα κατάλληλα, προτάσεις; Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καμια κριπτοκορινα,εχινοδορο,ανουμπια,γενικα ομορφα κ ευκολα φυτα.περα απο κει ειναι καθαρα θεμα γουστου.θα σου πουν κ οι εμπειροτεροι
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο βρε nemo girl πολύ χαριτωμένο το ενυδρειάκι σου
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το ξυλο σου ειναι εκπληκτικο!!!
και ταιριαζει απολυτα στο ολο σκηνικο... ![]() σαφως και θα το προτιμουσα με λιγα περισσοτερα φυτα...αλλα τα λιτρα ειναι λιγα και θα κοψεις ζωτικο χωρο απο το κολυμπι των ψαριων. θα ηθελα να επισημανω μερικα πραγματα. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δε νοιωθω καλα οταν ενα ειδος το κρατω μονο του...δηλαδη αντι να εχεις 2 μολυ και εναν ξιφοφορο θα ηταν καλυτερα να εχεις 3 μολυ ή 3 ξιφοφορους (1 αρσ-2 θηλ). απο την αλλη και οι ξιφοφοροι και τα μολυ ειναι αρκετα μεγαλα ψαρια για 40 λιτρα...θα συνιστουσα να μη κρατησεις τα αλλα ψαρακια εκτος απο τα γκαπυ...(αν 45 ειναι η διαμετρος και 55 το υψος τοτε ο ογκος βγαινει σχεδον 36 λιτρα οποτε καθαρα ακομη λιγοτερα) εν κατακλειδι θα ηθελα να το δω με περισσοτερα φυτα και μονο με γκαπυ ![]() τελος και το λεω γενικα...μπορει να μας αρεσουν αλλα καλο ειναι να αποφευγονται τα στρογγυλα ενυδρεια γιατι αποπροσανατολιζουν τα ψαρια...δε μπορουν να αντιληφθουν το χωρο και να κινηθουν αναλογα... (οπως θα νοιωθαμε εμεις σε ενα ολοστρογγυλο δωματιο) ελπιζω να δεχθεις καλοπροαιρετα τις παρατηρησεις μου. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παλιέ σε ευχαριστώ, προσπαθώ να βρω κάποια που να ταιριάζουν.. όσον για τις ερωτήσεις είμαι στο κατάλληλο φόρουμ για να τις υποβάλλω, αλλά την συγκεκριμένη ερώτηση μου την απάντησε ο Μιχάλης.
![]() Πάνο, είναι ακόμη μικρός ο ξιφοφόρος.. όταν μεγαλώσει θα δω τι θα κάνω (ίσως νέο ενυδρείο). Το ενυδρείο είναι ημικύκλιο, ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!
|
||||
|
||||
![]()
για να κρατησεις και αλλα ειδη ψαριων...αυτο ειναι που πρεπει να κανεις
![]() καλη συνεχεια!!!
|
|||
|
|||
![]()
nice!
λιγο μοςς στην ριζα θα ειναι τζαμι!και εγω νομιζω οτι ειναι πολλα τα ψαρια... τσεκαρε κι αυτο http://www.sera.de/index.php?id=1029&L=14 γεια χαρα! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο μου ??? | menios09 | Γλυκό νερό - Γενικά | 38 | 07-09-09 15:20 |
200 λίτρα ενυδρείο με 45 ψάρια | Ravendark | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 04-08-09 17:19 |
Προτάσης για 54 λίτρα ενυδρείο | Teo | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 05-01-09 22:09 |
D.I.Y. Ενυδρείο 600-700 λίτρα | TaitO | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 38 | 16-12-06 20:43 |
Ενυδρείο 60 λίτρα!!! | Cristos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 28-10-04 04:50 |