|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Επίσης δεν έχω καταλάβει αυτό που λες με το σοκ ή το κάψιμο από την μεγαλύτερη (ας πούμε διπλάσια) ποσότητα λίπανσης. Το λες από προσωπική εμπειρία ή το 'χεις διαβάσει κάπου; Δώσε κάποιο λινκ αν μπορείς...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Γιαννη ... τα γραφει ολα οπως λες αλλα ακομα και υπερδιπλασια ποσοτητα λιπασματων με παρουσια υποστρωματος δεν κανει κακο στα φυτα .. απλα δημιουργειται μεγαλη περισσεια απο θρεπτικα συστατικα και τα "εκμεταλλευονται" οι αλγες!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον μετα απο μελετη και πολλες συμβουλες σας και σας ευχαριστω πολυ! αποφασισα
να βαλω flourite και απο πανω χαλικι και μετα απο καποιο διαστημα θα βαλω ταμπλετες εαν χρειαστει! επισης θα βαλω spray bar εχει ερθει και το co2,ενα γενικο λιπασμα για αρχη και μετα απο λιγο θα ξεκινησω ενα full ημερισιο προγραμμα ! μετα καθε βδομαδα αλλαγη νερου,επισης μια σκουπα βυθου για τις ακαθαρσιες.θα κανω οτι μπορω αντε να δουμε τι θα δουμε!!! παντως μολις τελειωσει το ολο θεμα που παλευω θα κανω μια παρουσιαση του ενυδρειου και ελπιζω για τα καλυτερα!!!!(και παλι σας ευχαριστω ολους!) |
|
||||
|
||||
![]()
Καλό κουράγιο!
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
οταν θα εισαι ετοιμος ζητα και κανα κλαδεμα ολο και καποιος θα εχει κατι
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υποστρωμα diy | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 30-04-08 09:43 |
Τι υποστρωμα??? | DiscusBoy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 02-10-07 02:57 |
Χωμα-υποστρωμα | Nikolas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 13-06-07 12:06 |
Υποστρωμα | thanosatha | Γλυκό νερό - Γενικά | 35 | 15-01-07 12:29 |
Ψαχνω Υποστρωμα | Gorgi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 45 | 08-12-04 00:46 |