|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
¶ντε μπράβο τώρα που άρχισες μην σταματήσεις. Αν έκανα τώρα λίμνη τσιμέντο θα έκανα και εγώ.
Καλές επιτυχίες. |
|
||||
|
||||
![]()
Η κατασκευή προχώρησε ακόμα ένα βήμα.
Αλλά ο καιρός δεν λέει να βοηθήσει καθόλου. Ωστε να πάω ένα βήμα παρακάτω. ![]() Πολλές βροχές. Σε αυτή την φάση έχουν γίνει σοβατίσματα σχεδόν σε όλες της εσωτερικές πλευρές της λίμνης ώστε να μην διαβρώνετε το χώμα. Το πάτωμα της λίμνης ίσως μοιάζει στις φωτογραφίες να είναι από τσιμέντο. Αλλά στην πραγματικότητα είναι ανακατεμένο χώμα με τσιμέντο ώστε να σφίξει κι άλλο, δημιουργώντας έτσι ένα ποιο σταθερό υπέδαφος για των κανονικό πάτο της λίμνης. Δεν ξερώ ποσά λίτρα θα βγει πλέων η λίμνη. Δεν μπηκα καν στο κόπο να κάνω ένα πρόχειρο υπολογισμό μια και το πάχος από τα καλουπώματα θα είναι αυτό που θα καθορίσει το τελικό μέγεθος. Αυτά. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τετραγωνική μου μοιάζει εμένα Βασίλη. Είναι έτσι τελικά?
Ποιες είναι οι διαστάσεις της κάθε πλευράς? Ανταποδίδω την καλή συνέχεια. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οπτικά ελπίζω να μπορέσω να το διαφοροποιήσω κάπως. ![]() Βάζω μια εικόνα πού στο περίπου δείχνω ποσό περίπου είναι οι πλευρές και το βάθος. Μετά από το καλούπωμα θα μικρύνει παρά πολύ. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Και δεν την τελειώνεις με fiber glass?
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όσο καλό και να είναι το fiber glass χωρίς υποδομές θα σπάσει.
|
|||
|
|||
![]()
Σωστό αυτό που λες. Το αν θα σπάσει θα εξαρτηθεί και από το πόσο σκληρά είναι τα τοιχώματα αλλά και από το πάχος του φάιπερ που θα κάνεις.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ωραίο στήσιμο φυτεμένου βήμα βήμα | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 28-04-09 09:19 |
Το νέο μου ενυδρείο βήμα-βήμα... | Shark | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 12-07-08 08:25 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
Βήμα-Βήμα Παρουσίαση Φυτεμένου | melli | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 24-03-08 09:50 |
Το επόμενο βήμα; Παρακαλω τη βοήθειά σας. | manoussos | Malawi | 4 | 03-11-06 22:41 |