|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Dimitris_Batman
Όσο για σένα Άνδρο βάζω μια φωτογραφία με μια καρδερίνα την βάζω αποκλειστικά για σένα αλλά δέν θα βάλω βοήθεια ![]() ![]() ![]() Georgarask να σε πω δεν έχεις και άδικο. Μήπως να μαζευόμασταν αρκετοί με κανένα φτυάρι στο χέρι μήπως και ξεκινούσα σιγά σιγά. Όταν τελειώσει με το καλό είσαι ευπρόσδεκτος και θα χαρώ πολύ να τα πούμε – πιούμε και από κοντά.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Την βρηκα αλλα δεν θα σου βαλω βελος που να γραφει "καρδερινα" ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι σιγουρο οτι θα πουμε πολλα ... η θα καταληξουμε κολληταρια ... η στο νοσοκομειο!!
![]() ![]() ![]() ![]() Αλλα και ετσι να ειναι θα ζητησω διπλανο κρεββατι ... ![]() ![]() Εσυ να ![]() ![]() ![]() Πλακα με κανεις ... αντε Θεσσαλονικεις βαλτε ενα χερακι να τη φτιαξει επιτελους!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλοίμονο μας αν κρατούσαμε κακίες για συζητήσεις που γίνονται σε φορουμς. Ο γραπτός λόγος δημιουργεί εντάσεις . Αν κάτσει κιόλας και κακή χρονική στιγμή δε θέλει και πολύ να παρεκτραπεί μια συζήτηση. Το θέμα είναι ότι όλα ξεπέρνιουνται αν υπάρχει καλή θέληση και για μένα είναι το σημαντικό. (τι να πει και ο Βασίλης ο in the pond στο παρελθόν φαγωνόμασταν συνεχεία ![]() Δες τα παλικαριά από την Κύπρο κράζονται συνέχεια και στο τέλος πίνουν φραπέ και ανταλλάσουν και πράγματα μετάξι τους . Είναι και λίγο το dna μας να είμαστε φωνακλάδες σε κάποια πράγματα αλλά πάνω από όλα είμαστε φιλότιμοι. ]
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Έχουμε και εμείς οι έλληνες κάνει της δοκιμές και τα πειράματα μας έχουμε ξοδέψει αμέτρητες ώρες για το χόμπι που αγαπάμε και έχουμε άποψη. Και ίσος η διαφωνίες μας βρίσκονται στο ότι μπορούμε να εξοπλισθούμε φθηνότερα και να έχουμε εξίσου καλά αποτελέσματα! Απλά δεν είμαι από τα άτομα που μου τα παίρνουν οι εταιρίες με τα διάφορα που σκέφτονται. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προσωπικά έχω επιλέξει μέσα από μια πολύ μεγάλη σειρά υποστήριξης που σίγουρα δεν θα κοστίσουν περισσότερα από ότι σου έχει στοιχίσει εσένα μέχρι τώρα. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επιτελούς ξεκίνησαν και οι εργασίες για την λίμνη.
Άντε να δω ποτέ θα τελειώσουν. Να αναφέρω ότι η λίμνη θα γίνει από τσιμέντο. Απλά πρέπει σε αυτή την φάση να γκρεμίσω αρκετά πράγματα για να γίνουν πλέων η υποδομές για τα καλουπώματα Έχουμε μέλλον ακόμα…….
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ωραίο στήσιμο φυτεμένου βήμα βήμα | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 28-04-09 09:19 |
Το νέο μου ενυδρείο βήμα-βήμα... | Shark | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 12-07-08 08:25 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
Βήμα-Βήμα Παρουσίαση Φυτεμένου | melli | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 24-03-08 09:50 |
Το επόμενο βήμα; Παρακαλω τη βοήθειά σας. | manoussos | Malawi | 4 | 03-11-06 22:41 |