|
|
||||
|
||||
![]()
θανκς θανκς
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν όμως το ενυδρειο είναι χωρίς καπάκι
Και ο χώρος δεν αεριζεται επαρκώς τότε τότε συνήθως ψηλα στις γωνίες βγαίνει υγρασία (αυτή η μαύρη μούχλα) |
|
||||
|
||||
![]()
tsilojohn
όχι το ενυδρείο είναι κλειστό. Εννοείται ότι δεν πρόκειται να έιχα ποτέ σπίτι μου ένα ενυδρείο ανοιχτό... τουλάχιστον με τέτοιες διαστάσεις. ![]() Αυτό το είχα υπόψη μου |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο δεν δημιουργεί υγρασία.
Η υγρασία μέσα στα δωμάτια δημιουργήτε απο τα νέα οικοδομικά υλικά που κάνουν το σπίτι .... vivarium για μύκητες! Η υγρασία που υπάρχει σε ένα σπίτι -ιδίως στις κουζίνες - δεν θα δημιουργούσε κανένα πρόβλημα αν υπήρχε ΜΟΝΙΜΟΣ εξαερισμός στον χώρο. Πόσοι θυμάστε μούχλα στους τοίχους πριν από μερικά χρόνια; Τα παλιά οικοδομικά υλικά (ξύλο, πέτρα, τούβλα, παραδοσιακός σοβάς κ.α.) προσφέρανε αυτόν τον μόνιμο εξαερισμό.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ είχα για 4 χρόνια σε δωμάτιο 20τμ:
2 x 180lt, 1 x 80lt, 2 x 60lt και 2 x 20lt Δεν είχε βγάλει τίποτα από υγρασία.
|
||||
|
||||
![]()
lucy
έχεις ένα δίκιο εν μέρει, απλά σκέψου ότι όλα αυτά τα παλιά υλικά μπορεί να άφηναν των χώρο να αερίζεται αλλά για να θερμάνεις τον χώρο απαιτούνταν διπλάσια ποσότητα ενέργειας!! Σώσε τον πλανήτη!!! Μην σπαταλάς ενέργεια άσκοπα!!! ![]() ![]() ------------------------- Η απάντηση του almost ήταν αυτή που με καθυσύχασε τελικά!!! ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stdev : 28-04-10 στις 10:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου έλεγα στο καινούργιο σου σπίτι όταν μπεις με το καλό
![]() Αν πάλι έχεις τοίχο βορινό και ο εργολάβος δεν έχει κάνει σωστή μόνωση θα έχεις μικρό προβλήματα σε θέματα υγρασίας. Τα κουφώματα πάντως θα παίξουν μεγάλο ρολό στον τομέα υγρασία To ενυδρείο αν είναι μεγάλο θα επηρεάσει την υγρασία του ατμοσφαιρικού αέρα του δωματίου, κάτι που έως εν βαθμό χρειάζεται.
|
||||
|
||||
![]()
POURITANOS
δυστυχώς το νέο μου σπίτι το αγοράζω έτοιμο!! Δεν έχω επιλογές να επιλέξω υλικά!! Ο προσανατολισμός του δωματίου που θα είναι το ενυδρείο κατά 99% θα είναι βόρειοανατολικός. Το ενυδρείο είναι 200 λίτρα (κλειστό με καπάκι από πάνω), ομως έχω στο μυαλό μου (αν πείσω και τη γυναίκα.... ![]() Βέβαια από όσα μου λέτε εδώ δε νομίζω να έχω πρόβλημα τελικά ούτε με το 200αρι ούτε με μεγαλύτερο... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία σχετικά με την τροφή... | theok1200s | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 24-03-10 01:07 |
Υγρασία σε θερμαντήρα Juwel | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 17-10-09 15:48 |
Απορία σχετικά με τη διατήρηση της riccia σε νερό βρύσης! | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 04-11-08 15:44 |
Απορία σχετικά με στρώσιμο 20λιτρου! | ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 03-10-08 15:22 |
υγρασία σε θερμοστάτη | dimitris21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 19-12-05 14:47 |