|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Οσο για τα ανοιχτα ενυδρεια που εχω κι εγω, αν κλεισω την μπαλκονοπορτα το σπιτι γινεται βαλτος. Μια φορα με τα χιονια εκλεισα γιατι εκανε κρυο και το πρωι μπροστα απο το τζαμι υπηρχε μια λιμνουλα απο τους υδρατμους που ετρεχαν. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το δικο σου ταλεντο θα ειναι σαν του βουδα που στο διαβα του ανθιζαν λωτοι. θα περπατας και θα φυτρωνουν moss και stem plants ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ασε ασε...αρχισα να τον ταιζω cichlid pellets..
![]()
|
|||
|
|||
![]()
επειδη φτιαχνω ενα ενυδρειο 200λτ και θα ειναι μαλλον ανοιχτο θελω να ρωτησω το εξης...
τι ειναι πιο σωστο??? ενα ανοιχτο ενυδρειο με μεγαλη εξατμιση οπου ομως θα γινεται καλη οξυγονωση του νερου? ενα ενυδρειο με καπακι με μικρες τρυπες οπου δεν θα εχουμε μεγαλη εξατμιση αλλα δεν θα εχουμε και πολυ καλη οξυγονωση? ενα ενυδρειο με καπακι χωρις τρυπες που δεν θα εχουμε σχεδον καθολου εξατμιση αλλα δεν θα εχουμε σχεδον καθολου οξυγονωση? ρωταω γιατι το ενυδρειο που φτιαχνω θα ειναι χωνευτο σε μια ντουλαπα και θελω να δω αν πρεπει να αφησω λιγο κενο αποπανω για να γινεται κυκλοφορια αερα |
|
||||
|
||||
![]()
extacy
από όσα γράφουν εδώ προφανώς και δεν είναι η καλύτερη λύση να το αφήσεις ανοιχτό και μάλιστα όταν θα είναι χωνευτό σε ντουλάπα!! ¶ρα σίγουρο κλειστό με καπάκι. Όσο για την οξυγόνωση που ζητάς, παρέχεται από την ανατάραξη του νερού από το φίλτρο ή στην τελική βάζεις και μία αεραντλία αν θεωρείς ότι υπάρχει πρόβλημα!! Α και επίσης... πάντα υπάρχει μία έστω μικρή εξάτμιση ακόμα και στα καπακομένα ενυδρεία, γιατί πολύ απλά δεν κλείουν αεροστεγώς!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παμε παλι...
στο ενυδρειο που φτιαχνω υπολογιζα να μπει καπακι που θα κλεινει το ενυδρειο 99% αεροστεγος... ετσι ο αερας αναμεσα στο νερο και το καπακι δεν θα ανανεωνετε....αρα με αναταραξη νερου δεν θα εχω οξυγονωση? να ανοιξω τρυπες στο καπακι? |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου μην κανεις καπακι να κλεινει αεροστεγος.Περα απο το οτι δεν ξερω πως θα το κατορθωσεις{θα βαλεις περιμετρικα λαστιχο;}δεν βρισκω λογο να το κανεις{ισως για να αποφυγεις την εξατμιση;}.Ασχετα τωρα με την ερωτηση σου αυτο το"Παμε παλι" που εγραψες δεν καταλαβα,τι εννοεις;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία σχετικά με την τροφή... | theok1200s | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 24-03-10 01:07 |
Υγρασία σε θερμαντήρα Juwel | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 17-10-09 15:48 |
Απορία σχετικά με τη διατήρηση της riccia σε νερό βρύσης! | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 04-11-08 15:44 |
Απορία σχετικά με στρώσιμο 20λιτρου! | ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 03-10-08 15:22 |
υγρασία σε θερμοστάτη | dimitris21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 19-12-05 14:47 |