|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
συντονισμενη επιθεση, ετσι προδοτες?? αφησατε τα aquaria και την πεσατε ολοι στα vivaria...
κι εσυ τεκνον Λουσυ?? κι οχι τιποτα αλλο...το μονο που μου λειπει ειναι να κανω κι εγω κανενα τετοιο συστημα πινοντας ουσικυ (δε μου αρεσει κι ολας) και δειχνοντας τις γαιδουροτριχες μου.. ![]() ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ!! Η "ΞΗΡΑ" ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!! ![]() και σοβαρα πλεον...υπεροχες προδιαγραφες. σιγουρα θα γινει υπεροχο! αναμενουμε την εξελιξη του. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
παντα ηθελα ενα τοσο ομορφο vivarium αλλα με τοσο λιγη τριχα στα χερια δεν νομιζω να το αποκτησω ποτε...
![]() ![]() τελειο παιδες μπραβο... αμα τουμπανιασει η κουμπα θα δειξει... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να σαι καλά Αλέξανδρε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Χωρίς το τελάρο σου δεν θα γινόταν τίποτα…. ![]() Παράθεση:
επιτέλους Lucy..το πήρες απόφαση περιμένουμε ![]() Παράθεση:
![]() ![]() και που είσαι ακόμα Πάνο μου έχω αναλάβει άλλες 2 “εργολαβίες” πολύ καλλών φίλων.. αναμένετε στις οθόνες σας… ![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλη συνεργασια,πολυ καλο αποτελεσμα,πολυ αναλυτικο φωτορεπορταζ.Χαλια η τριχα του Αντωνη!!
![]() Μπραβο ρε Γιωργο για το συνολο. Αντωνακη ωραιο τσιμπιδακι θα μου δωσεις και μενα ενα? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
με τους κουβαδες θα στο φερνω... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πολυ ομορφη ειναι!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η Λιμνούλα μου (βήμα-βήμα) | POURITANOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 110 | 03-12-13 01:28 |
Ωραίο στήσιμο φυτεμένου βήμα βήμα | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 28-04-09 09:19 |
Το νέο μου ενυδρείο βήμα-βήμα... | Shark | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 12-07-08 08:25 |
Βήμα-Βήμα Παρουσίαση Φυτεμένου | melli | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 24-03-08 09:50 |
Το επόμενο βήμα; Παρακαλω τη βοήθειά σας. | manoussos | Malawi | 4 | 03-11-06 22:41 |