|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αλλο ενα Vivarium στην πιατσα
![]() Ωραιο το κανατε βρε παλιοπαιδα !! Το ξερα οτι το τελαρο μου προοριζοταν για μεγαλες δουλειες ![]() Η Κουβανή στα βραχια θα γινει κουκλα ![]() Τωρα θα περιμενω να δω τους καταρρακτες τον "ομιχλωτηρα" (mistmaker) και ολη την υπερπαραγωγη που μας ταξατε.. Το φωτορεπορταζ ολα τα λεφτα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χε χε ... Αλεξ του ξαφρισα και λιγες πετρουλες που ειχε παρει απο εσενα!!
![]() Χμμμ και ενα ζουζουνι που εγω λεω "γουρουνιτσα" καποιος πουλαγε προσφατα!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο!!μπραβο και στουσ 2 σας
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα φτιάξω κι εγώ ένα! Με σκάσατε!!! Έσκασα από ζήλια!!! Παρόλα αυτά δεν είναι κακιά ζήλια, γιατί εύχομαι σε όλους πάντα τέτοιες ομορφιές!!!
Γιώργο πολύ όμορφο κι ακόμα ομορφότερη η παρουσίαση!!! Μακάρι όλοι να είχαμε την έμπνευση και να κάναμε τέτοιες παρουσιάσεις!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
συντονισμενη επιθεση, ετσι προδοτες?? αφησατε τα aquaria και την πεσατε ολοι στα vivaria...
κι εσυ τεκνον Λουσυ?? κι οχι τιποτα αλλο...το μονο που μου λειπει ειναι να κανω κι εγω κανενα τετοιο συστημα πινοντας ουσικυ (δε μου αρεσει κι ολας) και δειχνοντας τις γαιδουροτριχες μου.. ![]() ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ!! Η "ΞΗΡΑ" ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!! ![]() και σοβαρα πλεον...υπεροχες προδιαγραφες. σιγουρα θα γινει υπεροχο! αναμενουμε την εξελιξη του. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
παντα ηθελα ενα τοσο ομορφο vivarium αλλα με τοσο λιγη τριχα στα χερια δεν νομιζω να το αποκτησω ποτε...
![]() ![]() τελειο παιδες μπραβο... αμα τουμπανιασει η κουμπα θα δειξει... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να σαι καλά Αλέξανδρε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Χωρίς το τελάρο σου δεν θα γινόταν τίποτα…. ![]() Παράθεση:
επιτέλους Lucy..το πήρες απόφαση περιμένουμε ![]() Παράθεση:
![]() ![]() και που είσαι ακόμα Πάνο μου έχω αναλάβει άλλες 2 “εργολαβίες” πολύ καλλών φίλων.. αναμένετε στις οθόνες σας… ![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η Λιμνούλα μου (βήμα-βήμα) | POURITANOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 110 | 03-12-13 01:28 |
Ωραίο στήσιμο φυτεμένου βήμα βήμα | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 28-04-09 09:19 |
Το νέο μου ενυδρείο βήμα-βήμα... | Shark | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 12-07-08 08:25 |
Βήμα-Βήμα Παρουσίαση Φυτεμένου | melli | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 24-03-08 09:50 |
Το επόμενο βήμα; Παρακαλω τη βοήθειά σας. | manoussos | Malawi | 4 | 03-11-06 22:41 |