|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μικρά γαριδάκια έχω μήνες να δώ παρόλο που το ενυδρείο είναι 180λ πολύ φυτεμένο. τα τελευταία θύματα είναι ενήλικες γαρίδες, το τελευταίο διάστημα δεν έχω καταφέρει να μετρήσω πάνω από 10.
το υπόστρωμα -λευκή άμμος- τρέχει 2 εβδομάδες, και έχω μπολιάσει 2 φορές από το υπάρχον ενυδρείο.οι μετρήσεις φαίνονται καλές, σήμερα θα δοκιμάσω να μεταφέρω μερικές. ελπίζω να πάνε καλά. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
γειά σου αντρέα. τα χέλια είναι πρόβλημα αλλά πώς τα πιάνεις.
με έχουν τσαντίσει τόσο, που θα ξεστήσω το ενυδρείο για να τα βρώ. δεν τα βλέπω σχεδόν ποτέ, αλλά υπάρχουν και κάνουν ζημιά. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
υ.γ.εκεινο το mail περιμενω πως και πως ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με συγκατοίκους στην αρχή endlers, και στην συνέχεια rasbora espei (έως σήμερα) δεν έχω παρατηρήσει κάτι ιδιαίτερο και οι cherry πολλαπλασιάζονται με γοργούς ρυθμούς. Ίσως, όπως αναφέρει κι ο Πάνος, να υπάρχουν κάποιες μεμονωμένες επιθέσεις, κάτι όμως που δεν είναι εμφανές. Οπότε για την δραστική μείωση του πληθυσμού δεν φταίνε ροδόστομοι και νέον.
Για μένα είναι σχεδόν σίγουρο ότι οφείλεται σε αυτό που λέει ο Ανδρέας, δηλαδή τα 2 kuhli. 1) Δοκίμασε την μπουκαλοπαγίδα και βάλε μέσα ταμπλέτες. Λογικά δεν θα πουν όχι, σε 1-2 μέρες θα τα έχεις πιάσει. Μπορεί βέβαια να πιαστούν και γαρίδες ή κάποιο άλλο ψαράκι, τα οποία θα ελευθερώσεις στην συνέχεια. 2) Αν δεν καταφέρεις κάτι προσπάθησε να ανακαλύψεις που βρίσκονται στο ενυδρείο και χρησιμοποίησε 2 απόχες. Εννοείται ότι σε αυτή την περίπτωση, θα έχεις ένα αναγκαστικό re-scape.
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ. θα δοκιμάσω σήμερα την παγίδα.
|
![]() |
Tags |
γαρίδες, endlers, νεογνά, rcs, Ζωοτόκα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα συνύπαρξης: γαρίδες με σαλιγκάρια | jimfytakis | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 31 | 09-09-11 14:47 |
Τρώνε οι γαρίδες ψάρια; | ΠΑΝΟΣ | Γαρίδες | 14 | 13-04-06 12:09 |