|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα σε όλους.
τελευταία έχω παρατηρήσει θανάτους red cherry. γύρω από την νεκρή γαρίδα μαζεύονται μπουλόυκι οι όμάδες των neon και οι ροδόστομοι, κυρίος οι τελευταίοι. σήμερα είμαι πλέον σίγουρος ότι δεν τρώνε τις νεκρές γαρίδες αλλά επιτίθενται σε ζωντανές, αυτό το γράφω σαν εμπειρία. τελικά υπάρχουν ασφαλείς συγκάτοικοι για τις red cherry? το γαριδοενυδρείο είναι μονόδρομος. με μπόλι και νερό από το υπάρχον ενυδρείο και φιλτράκι που τρέχει ένα τρίμηνο σε μονομαχοενυδρείο, σε πόσες μέρες θα μπορέσω να μεταφέρω με ασφάλεια τις γαρίδες στο 45 άρι που ετοιμάζω? ευχαριστώ. επίθεση σε red cherry-ήταν ο τίτλος |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υ.Γ Εχω δει κι εγω black neon tetra να μου τρωει μωρο crs. |
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν κάποια ψαράκια που είναι ιδανικοί συγκάτοικοι με γαρίδες. π.χ. εγώ στο γαριδοενυδρείο μου έχω τα iriatherina werneri που δεν πειράζουν ούτε καν τον γόνο των γαρίδων.
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε Αλεξανδρε συμφωνώ σε αυτο που λες αλλα παλι παμε σε συμβιβασμο π.χ τα ψαρακια αυτα θελουν το λιγοτερο 26'c και οι crystal red shrimp θελουν το ανώτερο 25-26'C. Μετα δεν αντεχουν οι γαριδες σε πολλα φαρμακα, πρεπει να προσεχεις τις τροφες τους δεν αντεχουν τα πολλα νιτρικα κ.λ.π ειναι πολυ ευαίσθητα πλασματα οι γαριδες. Οχι οτι δεν γινεται αλλα η γνωμη μου ειναι καθαρο γαριδοενυδρειο το λεει και η λεξη.
|
|
||||
|
||||
![]()
στησαμε ενα ενυδρειο στο σπιτι του αδερφου μου. του εδωσα κλαδεματα...λιγα μωρα εντλερς ..και μερικες γαριδες να ξεκινησει.
πλεον εχει μια ζουγκλα...ουτε ξερει ποσα εντλερς εχει ουτε ποσες τσερυ...αμετρητες... σαφως και τα ενηλικα θηλυκα ειδικα τρωνε γονο γαριδας αλλα και λιγομεγαλυτερες γαριδουλες....αλλα με πολλες κρυψωνες ο πληθυσμος ακμαζει..και μαλιστα ισως η "επεμβαση" των ψαριων να εχει και το ρολο του ελεγχου του πληθυσμου. επισης δε θυμμαι ποιος..νομιζω ο imichal ηταν που κρατουσε cherry με δισκους και ολα πηγαιναν ρολοι....(οι γαριδες του πολλαπλασιαζονταν με ταχεις ρυθμους).
|
||||
|
||||
![]()
μικρά γαριδάκια έχω μήνες να δώ παρόλο που το ενυδρείο είναι 180λ πολύ φυτεμένο. τα τελευταία θύματα είναι ενήλικες γαρίδες, το τελευταίο διάστημα δεν έχω καταφέρει να μετρήσω πάνω από 10.
το υπόστρωμα -λευκή άμμος- τρέχει 2 εβδομάδες, και έχω μπολιάσει 2 φορές από το υπάρχον ενυδρείο.οι μετρήσεις φαίνονται καλές, σήμερα θα δοκιμάσω να μεταφέρω μερικές. ελπίζω να πάνε καλά. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Tags |
γαρίδες, endlers, νεογνά, rcs, Ζωοτόκα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα συνύπαρξης: γαρίδες με σαλιγκάρια | jimfytakis | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 31 | 09-09-11 14:47 |
Τρώνε οι γαρίδες ψάρια; | ΠΑΝΟΣ | Γαρίδες | 14 | 13-04-06 12:09 |