|
|
||||
|
||||
![]()
Η τροφη παει παντου ... θα τρωνε τα μωρα ... προσεχε τα ΝΟ3 και αμμωνια ...το συχνο ταισμα τα ανεβαζει κατακορυφα ...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα παραπάνω, μην ρίχνεις κρόκο αυγού.
Επιβαρύνει εύκολα το νερό και δεν χρειάζεται για τα guppies. Τον κρόκο τον βάζουν για μικρότερα-νεογέννητα ψαράκια (πχ μονομάχους) τα οποία είναι τόσο μικρά που δεν μπορούν να φάνε φυλλαράκια (flakes). Επίσης τώρα που έχεις τα μικρούλια σου, κάνε πιό συχνές αλλαγές νερού και σε μικρότερο ποσοστό, ώστε να μην αλλάζουν πολύ οι παράμετροι. Good luck ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι το ειχα ριξει ηδη! δεν ξαναεριξα απο τοτε!
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας και παλι !!! μετα απο μια εβδομαδα ολα βαινουν καλος και μετραω 4 γκαπακια στο ενυδρειο!! εχουν αρχισει να μεγαλωνουν και τα ενηλικα δεν τα κυνηγουν τοσο πολυ πια...
εχουν αρχισει να σκουραινουν και να γινονται μπλε! αυτο σημαινει οτι αυτο θα ειναι και το τελικό τους χρωμα? η μαμα τους παντως ειναι μπλε!
|
||||
|
||||
![]()
Η πρωτη φορα ειναι γεματη αποριες στις επομενες θα εισαι πιο ανετη.Μεχρι τωρα εχω κανει πανω απο 15 γεννες με molly.
|
|
||||
|
||||
![]()
αποριες και ενθουσιασμο!!!!!
απλα μου φαινεται περιεργο να ειναι 9ημερών και ολα να ειναι μπλε απο τη μεση και κατω.....ή ετσι γινεται με ολα και μετα αλλαζουν?
|
||||
|
||||
![]()
Γεια χαρά , αυτό που δείχνει θα γίνουν όπως τη μαμά , αφού λες και η μαμά είναι μπλε .
![]() Καλή συνέχεια και καλά μεγαλώματα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν αλλάζουν πολύ, είναι σημάδι οτι μοιάζουν στην μαμά τους.
Ελπίζω γκαπομαμά Δήμητρα να μην είσαι μαύρη από την μέση και κάτω ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα μωρακια μου! | spyros | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 22-02-08 00:02 |
Thoricthys Meeki firemouth cichlids με τα μωρακια τους VIDEO | mikenuke | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 0 | 11-06-07 08:56 |