|
|
||||
|
||||
![]()
καπου διαβασα για βρασμενο κροκκο αυγου για τα μωρα. ισχυει?
|
||||
|
||||
![]()
Για μονομαχάκια ναι, αλλά τα guppies δεν έχουν πρόβλημα να δεχτούν τροφή σε φύλλα καθώς γενιούνται μεγάλα και μπορούν να την φάνε, αρκεί να είναι τριμμένη καλά.
Καλό μεγάλωμα. |
|
||||
|
||||
![]()
πως θα ξερω οτι εχουν φαει?
οι κοιλιτσες τους ειναι λιγο φουσκωμενες και εχουν κίτρινο χρωμα.
|
||||
|
||||
![]()
καλη επιτυχεια με τα μωρακια σου!οταν βλεπεις τις κοιλιτσες του φουσκομενες εχουν φαει αρκετα,ετσι τουλαχιστον βλεπω εγω απο τα δικα μου,βαλε ομως καποια φυτα για προστασια για να βγαινουν και να τρωνε κανονικα χωρεις να πολυφοβουνται!καλη συνεχεια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειάζεται να σε νοιάζει αν έχουν φάει, το κάνουν στα σίγουρα χα,χα,χα
![]() Guppy από ασιτία δεν πέθανε ποτέ. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια επανερχομαι γιατι ανησυχω για τα μωρα μου....
σας υπενθυμιζω οτι γεννηθικαν εδω κ 2 ημερες και ειναι ελευθερα μεσα στο ενυδρειο με τα μεγαλα γκαπυ. ταιζω πολυ τρυμμενη τροφη 3 φορες την ημερα. εχω ριξει κ δυο φορες κροκο αυγου. δεν βγαινουν ποτε ομως στην επιφανεια (παροτι εχει κερατοφυλλο) να φανε. κρυβονται στα βοτσαλα και στα φυτα κ δεν τα εχω δει ποτε να τρωνε. ανησυχω αδικα??? να εμπιστευτω τη φυση?
|
||||
|
||||
![]()
Η τροφη παει παντου ... θα τρωνε τα μωρα ... προσεχε τα ΝΟ3 και αμμωνια ...το συχνο ταισμα τα ανεβαζει κατακορυφα ...
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα μωρακια μου! | spyros | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 22-02-08 00:02 |
Thoricthys Meeki firemouth cichlids με τα μωρακια τους VIDEO | mikenuke | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 0 | 11-06-07 08:56 |