|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
κερνω φραπε........ Με καθε σιδερο που θα δενεις θα περνεις και μια iris δωρεαν...χαμος γινεται ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Γιάννο σου προτείνω ένα πράγμα. Αφού αισίως φτιάξω τη λίμνη μου, θα πάμε μαζί σε όποιο κατάστημα θέλεις να διαλέξουμε από ένα ΚΟΙ της ίδιας γέννας με τα ίδια γονήδια. Θα ξεκινήσουμε στην κατηγορία ένα καινούριο θέμα για την ανάπτυξη σου συγκεκριμένου ψαριού και στο κλείσημο ενός χρόνου θα κάνουμε μια ανασκόπηση ως προς την ανάπτυξη του. Με αυτό το "πείραμα" θα βγουν πολύ καλά συμπεράσματα. Τί λες?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δίνης χώρο στο ψάρι έχεις περισσότεροι ανάπτυξη. Τώρα δημιουργείτε η εξής ερώτηση. Τη θέλεις από την λίμνη σου? Αν θέλεις μεγάλα ΚΟΙ που θα έχεις την αίσθηση ότι έχεις ένα ενυδρείο στην αυλή γίνεται. Θέλεις μια ΛΙΜΝΗ με τα όλα της να σου προσφέρει φυσικότητα και ας μην έχεις τα τεράστια ψάρια? Εγώ προτιμώ την φυσικότητα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια παιδιά .
![]() Βαλέ καμιά φωτογραφία Άνδρο από την λίμνη πως πάει η προέκταση. Γιατι μονό για φραπέδες ακούω συνεχεία. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επισης στην κατάληξη σου λες ότι είναι θέμα επιλογής το πως θέλεις τη λίμνη σου. Άλλο είναι μια σωστή λίμνη για ΚΟΙ, άλλο μια λίμνη Wild life pond και άλλο λίμνη για χρυσόψαρα. Η δική σου λίμνη ανοίκει στην δεύτερη κατηγορία και μάλιστα μιλάμε για μια υπέροχη λίμνη αυτού του είδους. Άκουσε με όμως και δώσε ύψος στο πράσινο. Δε θα το μετανοιώσεις! ![]() χχχχ. Δεν μου άρεσαν οι επιλογές σου στα λουλούδια, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα...άλλωστε, προσωπικά γούστα είναι αυτά χωρίς να λέω ότι είναι λανθασμένες επιλογές οι επιλογές σου έτσι?. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν ξέρω καθόλου από φυτά…… αν νομίζεις ότι μπορώ να έχω χρώμα με φυτά της επιλογής σου έλα να πάμε μαζί σε φυτώριο να διαλέξεις. |
|
|||
|
|||
![]()
Ο κύριος που βλέπετε στην φωτογραφία είναι ο Άντρος.
Έχει φάει γερό κόλλημα στο να οξυγονώσει την λίμνη του. Κάνει τρύπες 0,5mm στον σωλήνα που θα τοποθετήσει στην λίμνη του. Ε ναι ρε έτσι διακοσμούμε εμείς την λίμνη μας. Αφαιρούμαι τα φυτά έχουμε 2 αντλίες στον πάτο με τα λάστιχα να κρέμονται από πάνω και θα τοποθετήσουμε τώρα και αυτών τον όλμο για να μεγαλώσουμε τα ΚΟΙ μας. Έτσι γουστάρουμε!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στο τέλος αντί για λίμνη για koi θα φτιάξει τζακουζι με τόσες μπουρμπουλήθρες που θα βγάζει.
![]() ![]() Μη μασάς Άντρο ![]() Υ.Γ. ωραίο μαλλί ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν με ρωτάτε εμένα παιδιά, καλά κάνει...
![]() Άντρο, θα μιλήσουμε ξανά σε 3-4 χρόνια όταν μέχρι τότε έχεις κοι των 60 εκατοστών και βάλε.... ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρωτη φορα σημερα? | chriskousis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 8 | 06-06-08 10:42 |
ειχε προβλημα το gab σημερα; | orck | Greek Aquarist's Boards | 3 | 16-01-08 19:32 |