|
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οντος ο θανασης ειναι αψογος , να οντος οταν πριν χρονια ειχα αρχισα να ψωνηζω , ναι ηταν λιγο τσιμπιμενος και αυστηρος στις τιμες, 100ευρω και 20λεπτα να χες λογαριασμο θα αφηνες και τα 20λεπτα. Τωρα ομως που μαι πελατης κοβει κατι, και αυτο για μενα ειναι επαγελματισμος και αγαπη προς τον πελατη , ωστε να τον κρατησει πελατη και να ειναι και ο πελατης ευχαριστιμενος. Εχω ψωνησει παρα πολλα απο εκει, μονο φιλτρα πρεπει να χω παρει καπου 6 με 8. Μην πω για ψαρια-τροφες-υγρα........ Π.χ. σημερα πρωι που πηρα το Tetratev EX700 (100 ευρω) πηρα και 10 ευρω αλατι θαλλασινο. Μου πε ο ανθρωπος οταν εκανε ταμειο, το φιλτρο αφησε μου μονο, 100 ευρω , το αλατι παρτο ετσι. Αυτο το εκμιμαω και γιαυτο θα ξαναπαω !!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ο Θανάσης που λέτε είναι το μαγαζί στην Πατρέως ναι είναι γνώστης για τα ψάρια και τα θαλασσινά, αλλά θα μου επιτρέψετε να έχω πολύ κακή εμπειρία από πλευράς του. Μπορεί να ξαναπήγαινα, αλλά με βαριά καρδιά, αν δεν είχα άλλη λύση.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Να σε στείλω τη Δευτέρα που θα παραλάβει θαλασσινά να μου ψωνίσεις; ![]() ------------------------- Αυτός είναι,για πες..
Worlds most Gadget Aquarium..almost Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη almost : 15-04-10 στις 13:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω τι κάνει με τους φίλους του, ξέρω πως φέρθηκε σε μένα τις δύο φορές που πήγα. Τον διάλεξα και τον εμπιστεύτηκα ακριβώς επειδή είδα ότι έχει πολλά θαλασσινά, που σημαίνει ότι είναι μερακλής. Δεν ξέρω αν σας ανδιαφέρει κιόλας που δεν έχω ψάρια, αλλά η εμπειρία μου από εκεί ξεκίνησε όταν ήθελα να αγοράσω red eared sliders για την κοπέλα μου. Αν διαβάσεις το ποστ με το οποίο ξεκίνησα στο φόρουμ ο πετσοπάς που γράφω είναι αυτός. Και από εξυπηρέτηση το απόλυτο μηδέν, σε φάση να είμαι ο μόνος πελάτης στο μαγαζί, να τον κοιτάω και να έρχεται να μου δώσει σημασία μετά από κανένα πεντάλεπτο. Για να μου μιλήσει χρησιμοποίησε συνολικά γύρω στις 3 προτάσεις και τις δύο φορές (η μία ήταν διερευνητική). Είχε άπειρες χελώνες σε πολύ μικρό χώρο, μου τις πούλησε άρρωστες και κατάφερα να σώσω μόνο τη μία και η άλλη χάθηκε από απρόβλεπτο λόγο. Τον ρωτούσα επίμονα για τις ανάγκες τους όπως τις είχα διαβάσει στο internet και με διαβεβαίωνε 100% ότι το μόνο που χρειάζονται είναι η μικροσκοπική χελωνιέρα τους και οι γαρίδες και δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Μπορεί να μην έχω ψάρια, μπορεί να θεωρούν κάποιοι αστείο το ότι έχω τόσα ποστ έχοντας απλά δύο χελώνες, αλλά όταν σου φέρονται σκάρτα δεν μπορείς να μην μιλήσεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω απ τον θαναση πηρα τα πρωτα μου πραγματα.Ειναι καλο παιδι και εχει εμπειρια σοβαρη.Απλα ο καθε ανθρωπος εχει τα δικα του χουκια και ειναι λιγο ιδιορυθμος...Ολα τα σχολια που ακουστηκαν στα παραπανω ποστ ειναι αληθεια.Απλα θελει να εκπεμπετε στο ιδιο μηκος κυματος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικα αν μπει καποιος που εκπεμπει στο ιδιο μηκος κυμματος τοτε το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα μιλησουν κ αν κοιταχθουν κ αυτο ζητημα ειναι.
Αλλα οντως ο Θανασης ειναι ο πιο εμπειρος στην Πατρα κ με τις καλυτερες τιμες σε ψαρια αλλα κ σε ενυδρεια. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
..Εγώ ξέρω ότι τους νέους πελάτες πρέπει να τους προσέχεις αλλιώς δεν θα έχεις πελάτες..
Προχθές Τρίτη κατέβηκα κέντρο το απόγευμα με το μηχανάκι. Όλα τα μαγαζιά, άδεια και στις γειτονιές οι καταστηματάρχες είχαν βγει στους δρόμους και τα έλεγαν μεταξύ τους. Δεν είναι εύκολο κάποιος να περάσει για πρώτη φορά την πόρτα του μαγαζιού σου. Όταν το κάνει, πρέπει να το σεβαστείς.
|
||||
|
||||
![]()
Μην τ λες σε μενα 2 μαγαζια εχουμε
![]() ------------------------- Απλα ειπαμε οτι ειναι ιδιορυθμος αλλα καλο παιδι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kokos125 : 15-04-10 στις 14:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ακριβώς! Και να σκεφτείς ότι τα λεφτά που έδωσα δεξιά κι αριστερά για τον απαραίτητο εξοπλισμό για να είναι τα ζωντανά μου σε σωστές συνθήκες θα μπορούσε να τα έχει πάρει όλα αυτός! Είμαι φοιτητής και ζούσα με πατατάκια για να μπορέσω να δώσω τα λεφτά μου για τα ζώα που αγαπάω όταν έστηνα το ενυδρείο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντηση στην Πατρα.... | Takis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 22 | 26-03-07 22:17 |