Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Θαλασσινό νερό > Παραλία - Beach Bar

Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 15-04-10, 13:46
Το avatar του χρήστη jimmis1974
jimmis1974 Ο χρήστης jimmis1974 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΠΑΤΡΑ
Send a message via Skype™ to jimmis1974
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από almost Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι ποιοτικό ψάρι ρε παιδιά..
Τυχαία όλοι παραλαμβάνουν την ίδια ημέρα;

Ο Θανάσης είναι γνώστης και κατέχει και το θαλασσινό. Αν είσαι πελάτης του θα σε σεβαστεί. Μέχρι να γίνεις όμως, θα στον πιάσει λιγάκι.
Οντος αν κανεις μια βολτα σε ολα τα Πετ λιγο πολυ θα δεις τα ιδια ψαρια, γυρα φερνει ο πωλητης και μοραζει .

Οντος ο θανασης ειναι αψογος , να οντος οταν πριν χρονια ειχα αρχισα να ψωνηζω , ναι ηταν λιγο τσιμπιμενος και αυστηρος στις τιμες, 100ευρω και 20λεπτα να χες λογαριασμο θα αφηνες και τα 20λεπτα.
Τωρα ομως που μαι πελατης κοβει κατι, και αυτο για μενα ειναι επαγελματισμος και αγαπη προς τον πελατη , ωστε να τον κρατησει πελατη και να ειναι και ο πελατης ευχαριστιμενος.
Εχω ψωνησει παρα πολλα απο εκει, μονο φιλτρα πρεπει να χω παρει καπου 6 με 8. Μην πω για ψαρια-τροφες-υγρα........
Π.χ. σημερα πρωι που πηρα το Tetratev EX700 (100 ευρω) πηρα και 10 ευρω αλατι θαλλασινο. Μου πε ο ανθρωπος οταν εκανε ταμειο, το φιλτρο αφησε μου μονο, 100 ευρω , το αλατι παρτο ετσι.
Αυτο το εκμιμαω και γιαυτο θα ξαναπαω !!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-04-10, 13:53
Το avatar του χρήστη exelix
exelix Ο χρήστης exelix δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Πάτρα-Αθήνα
Προεπιλογή

Αν ο Θανάσης που λέτε είναι το μαγαζί στην Πατρέως ναι είναι γνώστης για τα ψάρια και τα θαλασσινά, αλλά θα μου επιτρέψετε να έχω πολύ κακή εμπειρία από πλευράς του. Μπορεί να ξαναπήγαινα, αλλά με βαριά καρδιά, αν δεν είχα άλλη λύση.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-04-10, 13:54
Το avatar του χρήστη almost
almost Ο χρήστης almost δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Ελλάδα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jimmis1974 Εμφάνιση μηνυμάτων
Οντος αν κανεις μια βολτα σε ολα τα Πετ λιγο πολυ θα δεις τα ιδια ψαρια, γυρα φερνει ο πωλητης και μοραζει .

Οντος ο θανασης ειναι αψογος , να οντος οταν πριν χρονια ειχα αρχισα να ψωνηζω , ναι ηταν λιγο τσιμπιμενος και αυστηρος στις τιμες, 100ευρω και 20λεπτα να χες λογαριασμο θα αφηνες και τα 20λεπτα.
Τωρα ομως που μαι πελατης κοβει κατι, και αυτο για μενα ειναι επαγελματισμος και αγαπη προς τον πελατη , ωστε να τον κρατησει πελατη και να ειναι και ο πελατης ευχαριστιμενος.
Εχω ψωνησει παρα πολλα απο εκει, μονο φιλτρα πρεπει να χω παρει καπου 6 με 8. Μην πω για ψαρια-τροφες-υγρα........
Π.χ. σημερα πρωι που πηρα το Tetratev EX700 (100 ευρω) πηρα και 10 ευρω αλατι θαλλασινο. Μου πε ο ανθρωπος οταν εκανε ταμειο, το φιλτρο αφησε μου μονο, 100 ευρω , το αλατι παρτο ετσι.
Αυτο το εκμιμαω και γιαυτο θα ξαναπαω !!!
Έτσι πρέπει να κάνει.
Να σε στείλω τη Δευτέρα που θα παραλάβει θαλασσινά να μου ψωνίσεις;
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από exelix Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν ο Θανάσης που λέτε είναι το μαγαζί στην Πατρέως ναι είναι γνώστης για τα ψάρια και τα θαλασσινά, αλλά θα μου επιτρέψετε να έχω πολύ κακή εμπειρία από πλευράς του. Μπορεί να ξαναπήγαινα, αλλά με βαριά καρδιά, αν δεν είχα άλλη λύση.
Αυτός είναι,για πες..

Worlds most Gadget Aquarium..almost

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη almost : 15-04-10 στις 13:54 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-04-10, 14:05
Senior Member

Προεπιλογή

Δεν ξέρω τι κάνει με τους φίλους του, ξέρω πως φέρθηκε σε μένα τις δύο φορές που πήγα. Τον διάλεξα και τον εμπιστεύτηκα ακριβώς επειδή είδα ότι έχει πολλά θαλασσινά, που σημαίνει ότι είναι μερακλής. Δεν ξέρω αν σας ανδιαφέρει κιόλας που δεν έχω ψάρια, αλλά η εμπειρία μου από εκεί ξεκίνησε όταν ήθελα να αγοράσω red eared sliders για την κοπέλα μου. Αν διαβάσεις το ποστ με το οποίο ξεκίνησα στο φόρουμ ο πετσοπάς που γράφω είναι αυτός. Και από εξυπηρέτηση το απόλυτο μηδέν, σε φάση να είμαι ο μόνος πελάτης στο μαγαζί, να τον κοιτάω και να έρχεται να μου δώσει σημασία μετά από κανένα πεντάλεπτο. Για να μου μιλήσει χρησιμοποίησε συνολικά γύρω στις 3 προτάσεις και τις δύο φορές (η μία ήταν διερευνητική). Είχε άπειρες χελώνες σε πολύ μικρό χώρο, μου τις πούλησε άρρωστες και κατάφερα να σώσω μόνο τη μία και η άλλη χάθηκε από απρόβλεπτο λόγο. Τον ρωτούσα επίμονα για τις ανάγκες τους όπως τις είχα διαβάσει στο internet και με διαβεβαίωνε 100% ότι το μόνο που χρειάζονται είναι η μικροσκοπική χελωνιέρα τους και οι γαρίδες και δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Μπορεί να μην έχω ψάρια, μπορεί να θεωρούν κάποιοι αστείο το ότι έχω τόσα ποστ έχοντας απλά δύο χελώνες, αλλά όταν σου φέρονται σκάρτα δεν μπορείς να μην μιλήσεις.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-04-10, 14:13
Το avatar του χρήστη kokos125
kokos125 Ο χρήστης kokos125 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Και εγω απ τον θαναση πηρα τα πρωτα μου πραγματα.Ειναι καλο παιδι και εχει εμπειρια σοβαρη.Απλα ο καθε ανθρωπος εχει τα δικα του χουκια και ειναι λιγο ιδιορυθμος...Ολα τα σχολια που ακουστηκαν στα παραπανω ποστ ειναι αληθεια.Απλα θελει να εκπεμπετε στο ιδιο μηκος κυματος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-04-10, 14:51
Το avatar του χρήστη beat89
beat89 Ο χρήστης beat89 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Ολλανδία
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kokos125 Εμφάνιση μηνυμάτων
Απλα θελει να εκπεμπετε στο ιδιο μηκος κυματος.
Πραγματικα αν μπει καποιος που εκπεμπει στο ιδιο μηκος κυμματος τοτε το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα μιλησουν κ αν κοιταχθουν κ αυτο ζητημα ειναι.

Αλλα οντως ο Θανασης ειναι ο πιο εμπειρος στην Πατρα κ με τις καλυτερες τιμες σε ψαρια αλλα κ σε ενυδρεια.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-04-10, 14:15
Το avatar του χρήστη almost
almost Ο χρήστης almost δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Ελλάδα
Προεπιλογή

..Εγώ ξέρω ότι τους νέους πελάτες πρέπει να τους προσέχεις αλλιώς δεν θα έχεις πελάτες..

Προχθές Τρίτη κατέβηκα κέντρο το απόγευμα με το μηχανάκι. Όλα τα μαγαζιά, άδεια και στις γειτονιές οι καταστηματάρχες είχαν βγει στους δρόμους και τα έλεγαν μεταξύ τους.

Δεν είναι εύκολο κάποιος να περάσει για πρώτη φορά την πόρτα του μαγαζιού σου. Όταν το κάνει, πρέπει να το σεβαστείς.

Worlds most Gadget Aquarium..almost
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-04-10, 14:18
Το avatar του χρήστη kokos125
kokos125 Ο χρήστης kokos125 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Μην τ λες σε μενα 2 μαγαζια εχουμε
-------------------------
Απλα ειπαμε οτι ειναι ιδιορυθμος αλλα καλο παιδι.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kokos125 : 15-04-10 στις 14:18 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-04-10, 14:19
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από almost Εμφάνιση μηνυμάτων
..Εγώ ξέρω ότι τους νέους πελάτες πρέπει να τους προσέχεις αλλιώς δεν θα έχεις πελάτες..

Προχθές Τρίτη κατέβηκα κέντρο το απόγευμα με το μηχανάκι. Όλα τα μαγαζιά, άδεια και στις γειτονιές οι καταστηματάρχες είχαν βγει στους δρόμους και τα έλεγαν μεταξύ τους.

Δεν είναι εύκολο κάποιος να περάσει για πρώτη φορά την πόρτα του μαγαζιού σου. Όταν το κάνει, πρέπει να το σεβαστείς.

Ακριβώς! Και να σκεφτείς ότι τα λεφτά που έδωσα δεξιά κι αριστερά για τον απαραίτητο εξοπλισμό για να είναι τα ζωντανά μου σε σωστές συνθήκες θα μπορούσε να τα έχει πάρει όλα αυτός! Είμαι φοιτητής και ζούσα με πατατάκια για να μπορέσω να δώσω τα λεφτά μου για τα ζώα που αγαπάω όταν έστηνα το ενυδρείο.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές