|
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
..Εγώ ξέρω ότι τους νέους πελάτες πρέπει να τους προσέχεις αλλιώς δεν θα έχεις πελάτες..
Προχθές Τρίτη κατέβηκα κέντρο το απόγευμα με το μηχανάκι. Όλα τα μαγαζιά, άδεια και στις γειτονιές οι καταστηματάρχες είχαν βγει στους δρόμους και τα έλεγαν μεταξύ τους. Δεν είναι εύκολο κάποιος να περάσει για πρώτη φορά την πόρτα του μαγαζιού σου. Όταν το κάνει, πρέπει να το σεβαστείς.
|
||||
|
||||
![]()
Μην τ λες σε μενα 2 μαγαζια εχουμε
![]() ------------------------- Απλα ειπαμε οτι ειναι ιδιορυθμος αλλα καλο παιδι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kokos125 : 15-04-10 στις 14:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ακριβώς! Και να σκεφτείς ότι τα λεφτά που έδωσα δεξιά κι αριστερά για τον απαραίτητο εξοπλισμό για να είναι τα ζωντανά μου σε σωστές συνθήκες θα μπορούσε να τα έχει πάρει όλα αυτός! Είμαι φοιτητής και ζούσα με πατατάκια για να μπορέσω να δώσω τα λεφτά μου για τα ζώα που αγαπάω όταν έστηνα το ενυδρείο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντηση στην Πατρα.... | Takis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 22 | 26-03-07 22:17 |