|
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το μαγαζι το ξερω και εγω (μιας και οταν ερχομαι μενω 2 στενα πιο κατω)
για τις τιμες ,αν και ειναι πραγματικα λιγο σουχτερες ,δεν με ενδιαφερει και τοσο γιατι ψαχνεις-συγκρινεις-αγοραζεις,ΑΛΛΑ το παλικαρι που ειναι στα ενυδρεια δεν εχει ιδεα και ουτε θελει να μαθει απότι φενεται.Για μενα αυτο ειναι το πιο σημαντικο,ο πωλητης πρεπει να εχει τις καταλληλες γνωσεις για να εξυπηρετηση και πρωτιστως να καθοδηγήσει εναν αρχαριο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Και αν σκευτείς ότι και ο Γερμανός κερδίζει, καταλαβαίνεις.. Παράθεση:
Παράθεση:
Και δυστηχώς λίγοι είναι οι πωλητές και που ξέρουν και που βοηθάνε. Πολύ λίγοι.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υ.Γ. Αν τα ψαρια ειναι ποιοτικα ας εχουν και 5 και 10 ευρω παραπανω. Τα ψαρια δεν ειναι αναλωσιμα για τους χομπυστες, ισως για τα μαγαζια αλλα οχι για εμας. Τωρα για τα υπολοιπα αποψη δεν εχω. Εγω γυρισει ολα τα μαγαζια της πατρας μεχρι και πριν ενα χρονο και ενα σωστα οργανομενο δεν ειδα. Ας ειναι αυτο και που δεν το ξερω και ας ειναι λιγακι ακριβο. Θα παρακινησει και τους αλλους να "ανακαινισουν" και το μαγαζι τους και την συμπεριφορα τους ωστε να μην χασουν πελατες που πριν ειχαν.
|
||||
|
||||
![]()
Το εχω ξαναγραψει σε παρομοιο ποστ και μην θεωρηθει διαφημιση ουτε δυσφημιση.Το μαγαζι ειναι μεγαλο ομορφο εχει ποικιλια σε ψαρια σωστα στημενα ενυδρεια.η γνωση του του συντοπιτη μας ομως?Ειναι κριμα το 2010 να σου λενε δικαιολογιες που ελεγαν το 95 που υπηρχε αγνοια με τ κιλο!Εγω επειδη εχω γυρισει ολα τα πετσοπ ο μονος που με ενθουσιασε ηταν στην κορινθου ενα στο περιπτερο ενα τυπας με κοτσιδα που εχει ανοιξει κανα χρονο μαζι με την κινεζα γυναικα του!Ο βασιλης ασχολειται με θαλασσινο αρκετα και η γυναικα του με γλυκου!Γνωση φιλικοτητα ενημερωση φυσιολογικες τιμες με τ κιλο και προπαντως ποικιλια σε ζουμια ψαρια αξεσουαρ φιλτρα εξωτερικα και φυσιολογικες τιμες.Εμεις οι πατρινοι πρεπει να στηριξουμε τετοιες προσπαθειες γτ πρεπει να υπαρξει επιτελους ενα μαγαζι ΣΩΣΤΟ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια αν δεν κανω λαθος στην Πατρα υπαρχουν 4 pet shop που εκτος απο ενυδρειακα προιοντα εχουν κ ψαρια.
Το καταστημα της Αγυιας πραγματικα ανενεωθηκε πολυ κ μπραβο του. Η αληθεια ειναι ομως οτι απο τιμες ειναι ακριβο.... κ μαλιστα αρκετα ακριβο. Γενικα παντως στην Πατρα σε ενα καταστημα ειναι ειναι δυσκολο να τα βρεις ολα.Καποια εχουν ακριβο εξοπλισμο κ φθηνα ψαρια κ καποια το αντιθετο. Παντως το καταστημα της Κορινθου εχει το καλυτερο συνδιασμο κ των 2.Αν κ στα ψαρια οι τιμες ειναι καπως τσιμπημενες (σε σχεση με αλλα pet shop της Πατρας) οι τιμες που εχει σε εξοπλισμο ειναι πολυ χαμηλες. Να φανταστειτε εχει τα εξωτερικα φιλτρα σε ιδιες ή χαμηλοτερες τιμες απο on-line καταστηματα που "υποτιθεται" πουλανε φθηνα(κ δεν εχεις κ τα μεταφορικα. Αυτο ειλικρινα με αφησε εκπληκτο. |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω,ο Βασιλης ειναι εξαιρετικο παιδι,γνωστης και χομπυστας και ιδιος.
Ειναι προθυμος να βοηθησει και εχει καλυτερες τιμες. Επσης ασχολειται περισσοτερο με τα ερπετα και καποιες φορες φερνει σπανια ειδη.. |
|
||||
|
||||
![]()
Με νιωθετε κ αυτο ειναι καλο...Ακριβως!Ειδικα τα φιλτρα του ειναι πανφθηνα.Συμφωνω για τα ψαρακια αλλα αμα δεις τι ψαρια φερνει θα καταλαβεις!Τα ψαρια του ειναι διαμαντια λεμε...Εγω πηρα τα αφρικανια μου.Θα δεις στην επομενη μου παρουσιαση μες την εβδομαδα και θα καταλαβεις φιλε beat89...Ειναι οτι πιο οργανωμενο εχω δει μεχρι στιγμης.Ναι ειναι και πολυ γνωστος reptillas αλλα και καλος αμαζονας.Αν θελετε κιχλιδες προς κινα μερια!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οι εκτροφεις παντα κανουν διαλογη των ψαριων που θα εξαγουν ... τα πιο χαμηλης ποιοτητας τα πουλανε φυσικα πιο φτηνα ενω τα πιο ανεβασμενης ποιοτητας πιο ακριβα!
Δυστηχως στην Ελλαδα λογω μεγαλυτερου κερδους παραγγελνονται τα πιο φτηνα ... ωστε να πουληθουν γρηγορα! Αν βλεπουμε ακριβα ψαρια καπου θα πρεπει να το εχουμε υποψη μας αυτο ... αφου ολοι μας (λογικα) θελουμε οτι καλυτερο για τα ενυδρεια μας! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Έχει θαλασσινά ο Βασίλης, να περάσω; Γιατί οι άλλοι δεν έχουν..τώρα..περιμένουν..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πολύ καλό παιδί, ελπίζω το μαγαζί να μην τον χαλάσει και να συνεχίσει να έχει την νοοτροπία του χομπίστα που έχει σήμερα. Μράβο του!
|
||||
|
||||
![]()
Ας πανε και αλλοι πατρινοι να μας πουνε την αποψη τους.Ργω δεν ξανα ψωνισα απο αλλο μαγαζι παντως.
|
|
|||
|
|||
![]()
Που ειναι ρε παιδια αυτο στην κορινθου που λετε.
Εχω χασει επεισοδια μου φαινεται!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κορινθου 1 στο δεξιο μερος μετα το συνεργει της σιτροεν στο περιπτερο
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι Κορίνθου και Αγίας Σοφίας πίσω από το περίπτερο, δίπλα από την καφετέρια στη γωνία.
|
|
||||
|
||||
![]()
μηπως μπωρεισ να δοσεισ καποια διευθινση στο ιντερνετ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν εννοείς στη Γερμανία: www.aquaristic.net
Πολύ φθηνός (σε σχέση με Ελλάδα), αξιόπιστος αλλά λίγο αργός.
|
||||
|
||||
![]()
Για πείτε παιδιά;¶λλαξε τιποτα μετά από μερικούς μήνες στα πετ σοπ της πόλης μας;
Για πείτε τις τελευταίες σας εντυπώσεις; |
|
||||
|
||||
![]()
Ο πατρεως προς το χειροτερο πιστευω λογο κρισης και ο κορινθου1 1 2 ευρω πανω σε πραγματα απο τον πατρεως.Δυστυχως δεν βλεπω προοπτικη εξελιξης γιατι απλα εχει φυγει η διαθεση και σε βλεπουν μονο ως ενα ματσο λεφτα με ποδια.Εγω σαν hobbyστας εκοψα ΟΛΑ τα ψωνια μου απο πατρα και πλεον δουλευω μονο τον osmosis.Ειναι ο μονος που ισως εκτιμησει το ευρω που του δινεις και εχεις πολυ καλη εξυπηρετηση ψωνισεις δεν ψωνισεις!!!Εσεις πως τα βλεπετε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο πατρεως(οπως ειπες κ εσυ
![]() Κ φυσικα κανενας δεν συγκρινεται με τα e-shop εκτος απο τον Κορινθου που εχει εξοπλισμους σε τιμες e-shop. Με λιγα λογια τα ιδια κ χειροτερα. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντηση στην Πατρα.... | Takis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 22 | 26-03-07 22:17 |