|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε Rofos θα σου πω και γω κατι για μια δικια μου ιστορια.
Προσφατα επενδυσα κοντα 4.000 ευρω για να στησω στο σαλονι μου ενα θαλασσινο ενυδρειακι 500 λιτρων με ολα τα καλουδια. Ενω, ολα πηγαιναν καλα μια τρελη ασθενεια σκοτωσε ΟΛΑ τα ψαρακια μου και απο την ολικη καταστροφη επιβιωσε μονο ΕΝΑ και μοναδικο. Περα αυτου θα πρεπει να περιμενω 2-3 μηνες ωστε η ασθενεια να κανει τον κυκλο της και να φυγει.... Φαντασου πως νιωθω μπροστα σε ενα ενυδρειο που εχει μονο νερο! Με λιγα λογια θελω να πω πως το χομπυ εχει απογοητευσεις και χοντρες μαλιστα. Αν ειναι να τα παραταμε με την 1η δυσκολη στιγμη τοτε κλαφτα. Επισης παλιοτερα εχω σηκωθει 3 τα χαραματα για να παω στο μπανιο , και αντικρυζω ΟΛΟ το σαλονι πλυμμηρισμενο επειεδη ξεχασα ανοιχτη την Αντιστροφη Οσμωση στην δεξαμενη αναπληρωσης. Χαλια-επιπλα-Υπολογιστης κλπ κλπ ολα σε μαυρο χάλι!!.Να μη πω για την γκρινια της συζυγου ,ουτε οτι δεν κοιμηθηκα ολη νυχτα γιατι βγαζαμε τα επιπλα στο μπαλκονι και στραγγιζαμε τα νερα. Αυτα τα παθαινουν ολοι... Ελπιζω να μην κουρασα.
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου καλημερα. Κριμα για τα ψαρακια σου και λυπαμαι για το σαλονι. Εδω μιλαμε για ανοιγμα του ενυδρειου και εχασα και τα παντα απο μεσα. Δεν μιλαμε για κατι που ξεχυλισε. Και λεμε δεν πειραζει,θα τα μαζεψω. Εδω εχω και το ψυχολογικο. Μου λεει ο φιλος να μου το κολησει. Και αν? Παλι τα ιδια? Το καλοκαιρι λειπω 20 μερες και τα εχω με ταιστρες κ.τ.λ.... Και "ΑΝ" γινοτανε τοτε? Και η δουλεια μου ειναι τετοια που πλεον μπορει να λειπω βδομαδα ολοκληρα. Το μυαλο μου θα ειναι μονο στο ξανα-κολημενο ενυδρειο... (Απο αμμο ειχα παρει απο τον Αποστολη μεσα σε τσουβαλακι που ειναι για ενυδρειο).
|
|
||||
|
||||
![]()
Όλοι έχουμε φάει ήττες.
Απλά πάρε την απόφασή σου, όταν ηρεμίσεις λίγο και όχι εν θερμό.
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξέρω αν σε παρηγορεί αυτό που θα σου πω, αλλά από το 2002 που ασχολούμαι με ενυδρεία είσαι η πρώτη περίπτωση που ακούω με ολικό άνοιγμα ενυδρείου. εσύ που ασχολείσαι από το 1999 έχεις ακούσει άλλη περίπτωση σαν τη δικιά σου?
συνήθως αυτά ξεκινούν σιγά σιγά να δακρύζουν με αποτέλεσμα να έχεις το χρόνο να τα επιδιορθώσεις. εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι σου έτυχε η πιο απίθανη αστοχία και οι πιθανότητες να σου συμβεί πάλι θα έλεγα ότι είναι μη υπολογίσιμες. εκτός και έχεις κολλητό το Μέρφι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
H' εαν εχεις γεννηθει την ιδια ημ/νια με τον Μητσοτακη... Που εχω... 13/11.!
Οποτε βρεθηκε τι φταιει. Και οχι, δεν εχω ξανα-ακουσει αλλη περιπτωση γιατι δεν ηξερα ποτε μου αλλον με ενυδρειο! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Tωρα που σας ανακαλυψα, ειναι αργα... Κριμα!
|
![]() |
Tags |
ενυδρειο j |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο μεγαλο ενυδρειο | rom | Malawi | 47 | 27-01-11 18:46 |
προβλημα...μεγαλο!!!!! | akis.orestiada | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 28-11-09 00:25 |
Θερμοστατης προβλημα μεγαλο | tonisgr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 12-03-09 18:15 |
Μεγαλο προβλημα!! | tekenas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 07-08-07 10:04 |