|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
η γνωμη μου είναι να μην τα παρατήσεις. το ενυδρειο έχει πολλές πιθανότητες να επισκευάζεται και ευτυχώς μέσα εδώ υπάρχει και η γνώση αλλά και η εμπειρία να σε βοηθήσουμε σε αυτό.
είναι λάθος με την πρώτη στραβή να τα παρατάμε. αν ήταν έτσι θα ζούσαμε ακόμα στα δέντρα και θα τρώγαμε ρίζες. έχεις όλο τον εξοπλισμό και αν επισκευάζεται το ενυδρειο το μόνο που θα σου λείπει είναι τα ψάρια. ίσως βρε αδερφέ να ήρθε και η ώρα να αλλάξεις σεταπ. για σκέψου το. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
+1 ![]()
|
||||
|
||||
![]()
+1
Αν θελεις και μενεις και κοντα μπορω να σε βοηθησω στην επισκευη, σιγουρα θα υπαρχουν και αλοι εθελοντες, μην τα παρατας ετσι...! |
|
|||
|
|||
![]()
Ok. και αν ξαναανοιξει????????? Παιδια ευχαριστω, αλλα μου εγγυαται κανεις οτι θα ειναι οκ για παντα? Οχι!
|
|
||||
|
||||
![]()
Για παντα δεν ειναι τιποτα σε αυτη τη ζωη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εκτος απο το ενυδριο σου, αν κολληθει σωστα θα γινει μπομπα και δεν προκειται να εχεις θεμα, αν πια το φοβασαι τοσο... Φτιαξε ενα εξωπραγματικο βιβαριουμ να το ευχαριστηθεις χωρις κανενα φοβο!! Απολυτα εγγυημενα!!!
(τωρα μια απωρια, μηπως ειχες μεσα θαλασσινη αμμο?????) |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε Rofos θα σου πω και γω κατι για μια δικια μου ιστορια.
Προσφατα επενδυσα κοντα 4.000 ευρω για να στησω στο σαλονι μου ενα θαλασσινο ενυδρειακι 500 λιτρων με ολα τα καλουδια. Ενω, ολα πηγαιναν καλα μια τρελη ασθενεια σκοτωσε ΟΛΑ τα ψαρακια μου και απο την ολικη καταστροφη επιβιωσε μονο ΕΝΑ και μοναδικο. Περα αυτου θα πρεπει να περιμενω 2-3 μηνες ωστε η ασθενεια να κανει τον κυκλο της και να φυγει.... Φαντασου πως νιωθω μπροστα σε ενα ενυδρειο που εχει μονο νερο! Με λιγα λογια θελω να πω πως το χομπυ εχει απογοητευσεις και χοντρες μαλιστα. Αν ειναι να τα παραταμε με την 1η δυσκολη στιγμη τοτε κλαφτα. Επισης παλιοτερα εχω σηκωθει 3 τα χαραματα για να παω στο μπανιο , και αντικρυζω ΟΛΟ το σαλονι πλυμμηρισμενο επειεδη ξεχασα ανοιχτη την Αντιστροφη Οσμωση στην δεξαμενη αναπληρωσης. Χαλια-επιπλα-Υπολογιστης κλπ κλπ ολα σε μαυρο χάλι!!.Να μη πω για την γκρινια της συζυγου ,ουτε οτι δεν κοιμηθηκα ολη νυχτα γιατι βγαζαμε τα επιπλα στο μπαλκονι και στραγγιζαμε τα νερα. Αυτα τα παθαινουν ολοι... Ελπιζω να μην κουρασα.
ενυδρειο j |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο μεγαλο ενυδρειο | rom | Malawi | 47 | 27-01-11 18:46 |
προβλημα...μεγαλο!!!!! | akis.orestiada | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 28-11-09 00:25 |
Θερμοστατης προβλημα μεγαλο | tonisgr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 12-03-09 18:15 |
Μεγαλο προβλημα!! | tekenas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 07-08-07 10:04 |