|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Όμορφο Αχιλλέα και μου θυμίζει πολύ το δικό μου, όπως ήταν πριν αρκετό καιρό. Να το χαίρεσαι.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σιγουρα ειναι καλυτερο απο το πρωτο δικο μου χαχχαχαχα
![]() Ομως εισαι τοσες μερες εδω και διαβαζεις... ξεκινα τις αλλαγες με πεταμα τις πολυχρωμες πετρες και βαζοντας φυσικα φυτα και καμια ριζα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν ειμαι τοσες μερες αλλα 4 μηνες σχεδον...και τα χω διαβασει... απλα ειναι η αποψη μου να χω πλαστικα... τις πολυχρωμες πετρες τις αφηνω γιατι με το moonlight φαινονται φανταστικα...!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μη ξεχνας ομως οτι εχεις ζωντανους οργανισμους μεσα...
Και θα σου δωσω ενα παραδειγμα. Σκεψου οτι καποιος σε παιρνει σε βαζει σε ενα αρκετα μεγαλο δωματιο με πολυχρωμους τοιχους, πετρες κατω που αστραφτουν, πλαστικους ανθρωπους, λουλουδια και φως που οταν αναβει τα νιωθεις ολα εξωκοσμικα. Θα σου αρεσε να ζεις ετσι? Αν μου πεις ναι σταματα τα παραισθησιογονα!!! χαχχαχαχχαχα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μα ετσι δεν ζουμε? σε εναν κοσμο ''πλαστικο'' με ραδιενεργεια και ρυπους??? που ζεις? πες μου να ρθω και εγω..... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω προσωπικα κανω οτι περναει απο το χερι μου για να μη ζω ετσι.. Και το ιδιο κανω για τα ψαρια μου και για καθε κατοικιδιο μου
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Kαι μονος σου ειπες οτι δεν σου αρεσει αυτο.... Γνωμη μου οταν αναλαμβανουμε την φροντιδα ενος ζωντανου οργανισμου πρεπει να κανουμε οτι περναει απο τα χερια μας για να ειναι ευτυχισμενα και οχι απλα να ζουνε...το οτι ζουνε δεν σημαινει οτι ειναι "καλα".... Τωρα αν αυτο δεν σε νιαζει ειναι αλλο κεφαλαιο... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση ενυδρειου | robius | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 05-01-10 23:55 |
Παρουσιαση ενυδρειου | iliastsi | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 33 | 03-05-09 22:06 |
ΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ | CHRIS4204 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 26-07-07 11:10 |
Παρουσιαση Ενυδρειου | ANEMOS | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 21 | 06-10-06 18:37 |