|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
γεια σου πατριδα
![]() ωραιο το ενυδρειο σου αλλα χρειαζεται και κανενα φυτο ![]() χωρις πλακα δεν φανταζεσαι ποσο πιο ομορφα θα δειξει.. ασε που τα φυτα βοηθανε και στη φιλτρανση καταναλωνοντας νιτρικα... δοκιμασε το και θα με θυμηθεις... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
stelio εκαναν δουλεια τα apple snail σου... σε ευχαριστω... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
και εγω πιστευω οτι εχει πολλες προοπτικες και με αληθινα φυτα θα δειξει ακομα πιο καλα!δεν ειναι και τιποτα!και εγω στην αρχη ελεγα πω πω μπελας αληθινα φυτα κλπ αλλα τελικα παρα,αξιζει
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Όμορφο Αχιλλέα και μου θυμίζει πολύ το δικό μου, όπως ήταν πριν αρκετό καιρό. Να το χαίρεσαι.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σιγουρα ειναι καλυτερο απο το πρωτο δικο μου χαχχαχαχα
![]() Ομως εισαι τοσες μερες εδω και διαβαζεις... ξεκινα τις αλλαγες με πεταμα τις πολυχρωμες πετρες και βαζοντας φυσικα φυτα και καμια ριζα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν ειμαι τοσες μερες αλλα 4 μηνες σχεδον...και τα χω διαβασει... απλα ειναι η αποψη μου να χω πλαστικα... τις πολυχρωμες πετρες τις αφηνω γιατι με το moonlight φαινονται φανταστικα...!!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση ενυδρειου | robius | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 05-01-10 23:55 |
Παρουσιαση ενυδρειου | iliastsi | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 33 | 03-05-09 22:06 |
ΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ | CHRIS4204 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 26-07-07 11:10 |
Παρουσιαση Ενυδρειου | ANEMOS | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 21 | 06-10-06 18:37 |